Boerderij lampen
Hanglamp Glas AV-1010
229,- Levertijd: 1 a 2 weken

Hanglamp Glas

Ouderwetse gezelligheid in je keuken! Daar zorgt deze schitterende klassieke hanglamp voor. Wat direct opvalt is de glazen kap en brons bovenstuk. Het geribbelde glas geeft een warm sfeervol lichteffect. Een keukenlamp die zich prima thuis voelt in een landelijke of klassieke omgeving.

Hoe groot is deze glazen hanglamp?

De diameter van de lamp is 35cm, de hoogte 30cm. Een praktisch formaat dat ook mooi staat in wat kleinere ruimten. De hanglamp glas heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen. Een plafondkapje in dezelfde stijl wordt vanzelfsprekend meegeleverd. Je krijgt voldoende ketting en snoer meegeleverd om deze landelijke lamp ook aan een wat hoger plafond op te hangen.

Waar hang je hem op?

In je nostalgische keuken. Bijvoorbeeld in een woonboerderij komt deze lamp helemaal tot zijn recht. Maar heb je een hele stoere tafel en zoek je naar een vleugje romantiek, dan is deze lamp ook een goede keus. Ook overdag heel plezierig om naar te kijken.

Deze lamp wordt op bestelling voor je in elkaar gezet (Nederlands fabricaat). Het bovenstuk wordt volgens een bepaald procedé gebronst. De levertijd is daarom wat langer dan gebruikelijk (ca. 1 a 2 weken).

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Kleur

Brons, Transparant

Diameter

35

Hoogte

30

Stijl

Klassiek, Landelijk

Ruimte

Hal, Keuken, Slaapkamer, Woonkamer