Industriële lampen

Alsjeblieft, de mooiste industriële lampen op een rij! Speciaal voor jou geselecteerd door Stoerelampen.nl. Met industriële verlichting haal je stoere eenvoud in huis die past bij elke woonstijl. Is je interieur strak en puur, landelijk of een trendy mix & match? Je vindt de perfecte industrielamp in onze webshop.


Industriële lampen online kopen

Stoere industriële lampen zijn echte eyecatchers in je huis, kantoor of winkel. Je creëert gemakkelijk extra sfeer met deze originele lampen. Ze zorgen gewoon voor een lekker stoer element in je interieur dat niet snel gaat vervelen.

Soorten industriële lampen

Zoek je een supergrote hanglamp voor boven je eettafel, zwarte keukenlampen of een sfeervolle vloerlamp bij je loveseat? Jij gaat slagen bij Stoerelampen.nl! We bieden een groot assortiment industriële hanglampen, maar ook verschillende wandlampen, vloerlampen, bureaulampen of tafellampen en nog andere soorten lampen. De industrielampen zijn vervaardigd uit sterk metaal of aluminium. Ze hebben meestal stoere details, zoals bouten, vleugelmoeren, ijzeren beugels of een betonlook. Diverse lampen hebben juist een heel strakke, pure vorm.

Veel van deze industrielampen, waarvan een aantal handgemaakt, zijn geïnspireerd op oude fabriekslampen, mijnlampen en scheepslampen uit voorgaande eeuwen. Je vindt bij Stoerelampen ook industriële lampen van bekende merken zoals HK Living en iets minder bekende waaronder Windsor Lighting, Ryetti en Anglepoise.

Industriële wandlampen

Hoewel je meer keuze hebt in industriële hanglampen, hebben we diverse mooie industriële wandlampen voor je kunnen vinden. Ze zijn gemaakt van solide materialen met een robuuste uitstraling. Een groot aantal is er in zwart of in zilverkleur. De meeste wandlampen, sommige zijn ronduit groot, hebben een beweegbaar armatuur. Je kunt met dit type verlichting dus heel gericht een tafel of werkblad aanlichten. Maar je hebt ook wandlampen die geschikt zijn als sfeerverlichting, indirecte verlichting of accentverlichting. Natuurlijk doen onze wandlampen het ook goed in de gang, woonkamer of slaapkamer. En wist je dat een aantal van onze wandlampen gewoon stoere plafondlampen kunnen zijn?

Industriële vloerlampen

Vloerlampen met een industrieel design. Je ziet ze én koopt online ze bij Stoerelampen.nl. Sommige zijn uitgesproken massief en robuust, andere subtieler. Een aantal staande lampen in onze webshop is echt sfeerverlichting, bijvoorbeeld als stoere schemerlamp in een hoek van de woonkamer. Daarnaast hebben we vloerlampen die zowel sfeerverlichting als accentverlichting en leesverlichting kunnen zijn. Deze multifunctionele lampen zijn gemakkelijk verstelbaar en draaibaar. En dan hebben we nog industriële vloerspots. Veel mensen zijn enthousiast over het markante design. Trouwens, deze spots doen het ook goed als grote, stoere tafellamp.

Meer weten of advies? Bel dan onze klantenservice: +31 (0)492 775249. Je bent ook van harte welkom in onze showroom te Best.