Strijp-s lampen
Vloerlamp groen glas LL-3002
199,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Vloerlamp groen glas

Kijk, dit is nou eens een andere staande lamp, de vloerlamp groen glas. Dat komt door de grote glazen kap en het strakke design. De lamp heeft dan ook een frisse, eigentijdse en stoere uitstraling.

Wat zijn de details van vloerlamp groen glas?

Deze toffe staande lamp heeft een grote glazen kap in cilindervorm die 32cm hoog is en 28cm breed. De hoogte van deze staande lamp is in totaal 155cm. Het frame en de voet zijn van metaal en wit van kleur. De lamp heeft een snoer met stekker. Dit snoer is ook voorzien van een aan/uit schakelaar.

De lamp heeft een  gewone fitting (E27). Je kunt hem zo gemakkelijk nog een heel eigen twist geven. Kies bijvoorbeeld voor een led lamp in retro stijl. De led is verwerkt als draden in deze lichtbron. Kies vervolgens een fantasiepatroon dat jou het meeste aanspreekt. Op deze manier creëer je een unieke en echte sfeerlamp.

Waar past deze vloerlamp met groen glas?

Interieurs met industriële of Scandinavische accenten. De vloerlamp groen glas past er perfect bij. Zet de lamp in een donkere hoek van je huiskamer en je hebt een aansprekend lichtpunt. Een geweldige blikvanger.

Specificaties

Diameter

28

Hoofdkleur

Overige kleuren

Hoogte

155

Kleur

Groen

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk