Boerderij lampen
Glazen keukenlamp NO-1025
139,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Glazen keukenlamp

Geribbelde glazen keukenlamp | mooi lichteffect

Schitterende keukenlamp met glazen kap en antiek zilveren bovenstuk. Een landelijke hanglamp met geribbeld glas voor in zowel je landelijke als moderne interieur. Het glas geeft een warm sfeervol lichteffect.

Perfekt formaat voor de keuken

De diameter van de lamp is 25cm en de hoogte van de lamp is 19,5cm. Een lekker formaat dus voor zowel de kleinere als grote keukens. Deze glazen keukenlamp heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor LED lichtbronnen. De lengte van het strijkijzersnoer is ca. 1,5m.

Zoek je naar romantiek?

In de stoere keuken van bijvoorbeeld je woonboerderij komt deze lamp helemaal tot zijn recht. Maar heb je een mooie authentieke hal en zoek je naar een vleugje romantiek kies dan ook voor deze lamp.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van deze huisselectie lampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

25

Hoofdkleur

Zilver

Kleur

Transparant

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Keuken, Slaapkamer, Vide, Woonkamer

Stijl

Klassiek, Landelijk