Welkom in de showroom van Stoerelampen.nl!

Heb je bij Stoerelampen.nl jouw favoriete lamp ontdekt? Of heb je verschillende hanglampen, wandlampen, vloerlampen of bureaulampen gezien die bij je interieur passen? Welkom in onze showroom te Kootwijkerbroek (gem. Barneveld).

Showroom Stoerelampen.nl

Unieke collectie stoere lampen

In onze showroom vind je de meeste van onze hanglampen en de bestsellers van onze vloer- en bureaulampen. Daarnaast presenteren we hier een unieke collectie stoere wandlampen.

Wij adviseren je graag over welke lamp het best past in je interieur of het meest voldoet aan je wensen. Voor ons is het prettig als je foto’s van je interieur hebt of ontwerptekeningen van bijvoorbeeld je keuken, woonkamer of buitenkeuken.

Pinnen en meenemen

De meeste lampen hebben we op voorraad en kun je meteen meenemen. Je kunt pinnen bij ons. Kom je voor een specifiek model en wil je zeker weten dat deze in de showroom is te bezichtigen? Stuur dan vooraf een mail naar info@stoerelampen.nl of bel/sms met de showroommedewerker +31 6 57 94 45 57.

Adres:
De Spil 31a, Kootwijkerbroek

Openingstijden:
Vrijdag: 13:00 – 16:30
Zaterdag: 10:00 – 14:30 

We zijn met ingang van 1 juni a.s. gevestigd op onze nieuwe locatie:

De Dieze 28 5684PT Best

Buiten deze tijden komen?

Bel de showroommedewerker, 06 – 57 94 45 57, en maak een afspraak.

Route naar de showroom

De Spil is een recent aangelegde weg. Misschien herkent het navigatiesysteem deze weg nog niet. Volg dan vanuit de hoofdrichting Barneveld de Wesselseweg (N800) richting Kootwijkerbroek. Als je de bebouwde kom nadert, kun je rechtsaf het bedrijventerrein Puurveen op. Dit is De Spil. Je vindt ons aan de rechterzijde.

STOERELAMPEN.NL Daarom koop je bij stoerelampen.nl

  • GRATIS VERZENDING
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • LEVERING UIT VOORRAAD
  • EIGEN SHOWROOM
  • Gratis woonmagazines
  • VEILIG BETALEN
ideal mester cash master card visa