Verzendinformatie

Zodra je betaling binnen is, zal Stoerelampen.nl de lamp(en) zo snel mogelijk naar je verzenden. We proberen je bestelling zo veel als mogelijk dezelfde dag nog te verwerken, zodat je ze snel in huis hebt (normaliter de volgende dag). In ieder geval binnen 3 werkdagen. Via het door jou opgegeven mailadres zullen wij je bestelling bevestigen.

De meeste lampen kunnen wij uit voorraad leveren! Een aantal lampen wordt rechtstreeks via de leverancier verstuurd of… moet nog op maat worden gemaakt, dus geheel volgens je wensen. Hierover nemen wij altijd contact met je op. We zullen dan de verwachte levertijd aangeven.

Mocht een lamp tijdelijk niet leverbaar zijn dan zullen we terstond contact met je opnemen en een verwachte levertijd afgeven. Overigens als een lamp tijdelijk niet leverbaar is, staat bij de betreffende lamp de verwachte levertijd of leverdatum op onze site vermeld.

Welke stoere lamp je ook bestelt, je betaalt geen verzendkosten!

Wij verzenden de bestelde producten via PostNL of DPD Pakketservice. Je krijgt op de dag van levering via email of SMS bericht van het verwachte tijdstip van aflevering. Daarbij heb je de mogelijkheid om de dag van aflevering te wijzigen. Als je niet thuis bent, zal PostNL of DPD het pakket later opnieuw aanbieden. Ben je dan ook niet aanwezig, dan zullen we voor de derde afleverpoging eerst telefonisch contact met je trachten te leggen.

GRATIS SPOEDLEVERING

Heb je een lamp snel nodig? Geen probleem. Stuur ons een mail en wij verzenden de lampen vandaag of uiterlijk de volgende werkdag!

Verzending naar het buitenland

Woon je in het buitenland? Ook dan kunnen wij de lampen sturen naar het door jou opgegeven adres. Wij leveren regelmatig aan klanten in onder meer België, Duitsland en Frankrijk. In bepaalde gevallen zijn er dan extra verzendkosten die we apart bij je in rekening brengen. Deze zijn afhankelijk van de grootte van de lamp en de bestemming. (Bij veel lampen kunnen er twee tot drie lampen in één pakket.) Wil je dit vooraf weten, mail ons dan via info@stoerelampen.nl voor een prijsopgaaf.

Heb je vragen over de verzending?
Bel met onze klantenservice: +31 (0)492 77 52 49

STOERELAMPEN.NL Daarom koop je bij stoerelampen.nl

  • GRATIS VERZENDING
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • LEVERING UIT VOORRAAD
  • EIGEN SHOWROOM
  • Gratis woonmagazines
  • VEILIG BETALEN
ideal mester cash master card visa