Buitenlampen

Stoere verlichting voor buiten. Je vindt het op Stoerelampen.nl. Een klein maar fijn assortiment industriële, landelijke en klassieke buitenlampen. Onze stoere buitenlampen vallen op door hun authentieke en markante design. Waar ze ook hangen, ze geven elk pand extra uitstraling. Maar wat maakt een buitenlamp nou tot een buitenlamp? Het gaat om de waterdichte afwerking. De lampen zijn zo ontworpen en vervaardigd, dat regenwater de lamp niet kan binnendringen en daar kortsluiting kan veroorzaken. Voor de hanglampen geldt dat deze officieel niet het predicaat buitenlamp verdienen: het snoer gaat aan de bovenzijde de lamp in. Daar kan in theorie vocht binnendringen. Maar maak je geen zorgen: deze stoere hanglampen voor buiten kun je probleemloos onder je afdak of veranda hangen. Ze zijn robuust en bestand tegen een vochtig (buiten)klimaat. Stoere buitenlampen en verandalampen bestel je dus via Stoerelampen.nl.


Stoere buitenlampen en verandalampen

Wil je een stoere buitenlamp naast je voordeur hangen? Zoek je stijlvolle verlichting voor je buitenmuur, gepotdekselde schuur of eikenhouten veranda? Dan ben je aan het goede adres bij Stoerelampen.nl. Stoere buitenlampen zijn er maar weinig: de meeste buitenlampen vind je waarschijnlijk te klassiek. Te modern. Of gewoon te nietszeggend. Wij zijn bezig een collectie stoere buitenlampen samen te stellen.
Waterdichte lampen

Wat maakt een buitenlamp tot een buitenlamp? Inderdaad: de waterdichte afwerking. De lampen zijn zo ontworpen en vervaardigd, dat regenwater de lamp niet kan binnendringen en daar kortsluiting veroorzaken. Voor de hanglampen geldt dat deze officieel niet het predicaat buitenlamp verdienen: het snoer gaat aan de bovenzijde de lamp in. Daar kan in theorie vocht binnendringen. Maar maak je geen zorgen: deze stoere hanglampen voor buiten kan je probleemloos onder je afdak of veranda hangen. Ze zijn robuust, en bestand tegen een vochtig (buiten)klimaat.