Garantie bij Stoerelampen.nl

Bij Stoerelampen.nl verkopen we lampen van hoge kwaliteit. Op al onze producten geven we twee jaar garantie op fabricagefouten. Binnen deze periode wordt een lamp altijd gratis hersteld. Mocht het nodig zijn dat je de lamp ter beoordeling of reparatie naar ons moet toesturen, dan vergoeden we de verzendkosten.  Mocht je lamp niet meer te repareren zijn dan krijg je een nieuwe lamp of je aankoopbedrag volledig terug.

Daarnaast heb je bij de aankoop van een product altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat je recht hebt op een goed product. Als een product niet deugt, dan heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van je geld. In Nederland is er geen wettelijke garantietermijn, omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Is het probleem met je lamp ontstaan door eigen schuld? Heb je zelf wijziging(en) of reparatie(s) aan de geleverde lamp(en) (laten) verricht(en)? Of heb je de lamp gebruikt voor andere doeleinden dan de daaraan gegeven oorspronkelijke bestemming? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van je geld.

Als je gebruik wilt maken van garantie, dan stuur je ons een melding via mail: klantenservice@stoerelampen.nl.

In de mail zet je dan de volgende informatie:
• Vermeld wat het probleem is, eventueel met begeleidende foto.
• Geef de code die in de webshop bij de lamp staat. Deze bestaat uit twee letters en vier getallen, gescheiden door een liggend streepje. Of geef een omschrijving van de lamp als deze niet meer in de webshop beschikbaar is.
• Geef indien mogelijk het ordernummer of een kopie van de factuur.

Na het ontvangen van je mail, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om alles door te spreken en tot een passende oplossing te komen.

Als je garantieclaim geldt voor een bepaald onderdeel van de lamp, neem ook dan contact met ons op via mail: klantenservice@stoerelampen.nl. Indien mogelijk, kunnen wij een vervangend onderdeel per post toesturen. Wij zullen je hierover altijd eerst bellen of mailen.

Lampen komen bij Stoerelampen.nl niet in aanmerking voor garantie als deze:
beschadigd of defect zijn geraakt door ondeugdelijk gebruik, door toedoen van externe factoren of door stoten of vallen.

Als je product niet in aanmerking komt voor garantie, dan nemen wij contact met je op en proberen we in samenspraak met jou tot een oplossing te komen.

Ben je niet helemaal zeker of de beschadiging of het defect aan je lamp onder de garantievoorwaarden valt?
Bel dan met onze klantenservice: +31 (0)492 77 52 49

STOERELAMPEN.NL Daarom koop je bij stoerelampen.nl

  • GRATIS VERZENDING
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • LEVERING UIT VOORRAAD
  • EIGEN SHOWROOM
  • Gratis woonmagazines
  • VEILIG BETALEN
ideal mester cash master card visa