Bestsellerlampen

Speciaal voor jou: de meest geliefde lampen uit onze webshop op een rij. Wil je een hanglamp, wandlamp, vloerlamp of bureaulamp? Wat voor lamp je ook kiest, het zijn allemaal lampen die stoer en robuust zijn. Passend bij elke woonstijl. Landelijk, industrieel, klassiek of retro. Neus lekker rond op Stoerelampen.nl, vind jouw favoriete industrielamp en bestel ‘m gewoon online. Veel plezier!


Stoere hanglampen online uitzoeken

Een stoere lamp is een aanwinst voor ieder interieur. De lampen zijn robuust, prachtig van vorm en hebben vaak een ruwe, ongepolijste afwerking. Het zijn dan ook geweldige eyecatchers in je huis, kantoor of winkel. Je raakt er gewoonweg niet snel op uitgekeken.

De hanglampen van Stoerelampen.nl zijn gemaakt van sterk metaal of aluminium. Kleuren zijn vooral zwart, grijstinten en zilverkleur. Vaak hebben ze mooie details, zoals clips, vleugelmoeren, bouten, ijzeren beugels, een stevige ketting en soms een finish van beton. Een strakke, pure vorm is ook een kenmerk van sommige lampen. Verder zijn er lampen waar metaal met glas is gecombineerd. Een tijdloze combi voor woonkamer en vide, maar ook voor boven de toonbank in de winkel.

Een deel van de industrielampen in onze webshop lijken op oude fabriekslampen, mijnlampen en scheepslampen uit voorgaande eeuwen. Maar het zijn allemaal nieuwe armaturen. Wel zo handig, want je kunt alle soorten lichtbronnen zonder problemen in de armatuur draaien. Of het nu een gloeilamp is, LED-lamp, spaarlamp of halogeen lamp. Een andere voordeel is dat de meeste lampen niet zo veel wegen. Hierdoor kun je ze gemakkelijk aan elk plafond hangen.

Het populairste merk in onze webshop is HK Living. Dit puur Nederlandse merk heeft prachtige factory lampen in verschillende modellen in uiteenlopende kleuren en afwerkingen. Denk aan helderwit, diepzwart - glanzend of mat - en heldere kleuren zoals emerald groen en industrieel geel, en ook een grijze zandkleur met een poeder coating.

Ook stoere wandlampen en vloerlampen

Daarnaast biedt Stoerelampen.nl industriële en landelijke wandlampen met een stoere look & feel. De wandlampen zijn gemaakt van solide materialen en hebben vaak mooie details. Met name verkrijgbaar in zwart of zilverkleur. Sommige zijn echt behoorlijk groot, andere middelgroot en er is ook een aantal kleinere wandlampen. Onze stoere wandlampen doen het uitstekend in de woonkamer en hal of gang, maar ook in de slaapkamer of keuken.

Verder vind je in onze webshop echt stoere staande lampen. Daar moesten we aardig lang voor zoeken. De vloerlampen zijn ook vervaardigd van degelijk metaal en hebben meestal een eenvoudig en strak design, soms met grappige details die verwijzen naar fabrieken en werkplaatsen in vroegere tijden. Wij hebben voor jou diverse vloerlampen uitgekozen, zowel met een industrieel als een landelijk design. Bijvoorbeeld een zwarte vloerlamp met spot of een studiospot met driepoot.

Een aantal van onze populaire hanglampen heeft een variant in de vorm van een staande lamp of wandlamp. Zo gaat onze favoriete antiekzwarte fabriekslamp NO-1001 uitstekend samen met de vloerlamp, de DU-3004, en de stoere wandlampen NO-2005 en NO-2004, alle drie in antiekzwart. Deze lampen hebben dezelfde stijl en afwerking. Je kunt stoere lampen dus in alle kamers van je huis toepassen.

Vragen of meer weten? Bel dan met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of bezoek onze showroom te Best. Je bent van harte uitgenodigd om daar je definitieve keuze voor jouw meest geliefde lamp te maken.