Over ons

Het verhaal achter webshop Stoerelampen.nl

Stoerelampen.nl heeft zich helemaal gespecialiseerd in stoere lampen. Al sinds 2011. De naam van de webshop is gebaseerd op het feit dat heel veel mensen op het internet zoeken naar stoere lampen. Logisch, want dat zijn lampen die puur en robuust zijn, nét even anders door het design en de vaak industriële of landelijke details.

Jacques Verboven is eigenaar van webshop Stoerelampen.nl. Voordat hij zich ging bezighouden met de webshop, heeft hij een lange carrière opgebouwd in de (internationale) advieswereld op het gebied van pensioenen en beloningssystemen. De wens was om totaal iets anders te gaan doen. En dat is gelukt met stoere lampen! Een mooi, authentiek product dat je kunt zien en vastpakken. De webshop is destijds als concept overgenomen.

Mede-eigenaar is Barbera Elgersma, echtgenote van Jacques Verboven. Naast werken voor de webshop is zij al vele jaren zelfstandig copywriter en bedrijfsjournalist. Daarvoor werkte zij in vast dienstverband bij diverse strategische communicatiebureaus, waar zij onder meer schreef voor Philips Lighting.

Het idee van Jacques en Barbera is: richt je interieur in met een paar mooie dingen. Een (grote) eettafel met stoelen, een lekkere bank en een paar stoere lampen. Zo hebben ze dat zelf thuis ook gedaan. Bij een lamp lees je de krant, kun je handwerken, schrijven – gewoon allerhande werkzaamheden doen. Bij een stoere lamp kan dat ook, maar die maakt je interieur helemaal af. Zowel ’s avonds als overdag.

Achter elke lamp een verhaal

De lampen, die Stoerelampen.nl verkoopt, hebben allemaal hun eigen verhaal. Ze komen overal vandaan. Spanje, Duitsland, Denemarken, België, India, Engeland of Nederland. De lampen worden vervaardigd van sterk materiaal en vele worden met de hand afgewerkt. Een aantal wordt helemaal met de hand gemaakt. Daarom hebben al die stoere lampen een heel eigen karakter. Geen één lamp is eigenlijk exact hetzelfde! Geen eenheidsworst dus. Maar een lamp waar je voor lange tijd met plezier naar kijkt.

Jacques en Barbera zijn heel selectief als het gaat om nieuwe lampen toevoegen aan hun assortiment. Ze zoeken goed op beurzen om de stoerste lampen te vinden. Laatst nog in Parijs. Maar ze vinden ook mooie lampen bij een klein bedrijfje in Nederland dat stoere lampen levert in kleine oplages. Een aantal lampen zal je dan ook niet zo snel ergens anders tegenkomen.

Stoerelampen.nl wordt aanbevolen door architecten, omdat het assortiment zo specifiek is en toch heel uitgebreid.

De stoerste lampen in webshop én showroom

Stoere landelijke en industriële lampen zijn echte eyecatchers in je huis, kantoor of winkel. Met deze originele lampen creëer je gemakkelijk extra sfeer, ongeacht de stijl van je interieur.

Bij Stoerelampen.nl (overigens ook bij Stoerelampen.be) vind je de stoerste hanglampen, fabriekslampen, tafellampen, vloerlampen en andere soorten lampen. Geschikt voor alle woon- en werkruimtes en een aantal ook voor buiten. Veel van deze lampen, vaak handgemaakt, zijn geïnspireerd op oude fabriekslampen. Ze zijn vervaardigd uit sterk metaal of aluminium en hebben stoere details, zoals vleugelmoeren, ijzeren beugels of een betonlook.

Advies in de showroom

Een lamp is meestal een bepalend accent in je interieur waar je voor langere tijd plezier van wilt hebben. Daarom is de showroom van stoerelampen.nl, die is gevestigd op bedrijventerrein Breeven te Best, zo belangrijk. Hier kun je de lampen in het echt bewonderen en een weloverwogen keuze maken. Daarbij kan ook altijd advies worden gegeven, bijvoorbeeld over het aantal lampen dat je boven je tafel kunt hangen.

Voorselectie in de webshop

In de webshop kun je snel en eenvoudig een goede voorselectie van de lampen maken met je laptop, tablet of smartphone. Je geeft aan van welke stijl je houdt, welke kleur je zoekt, voor welke ruimte de lamp bestemd is, hoe groot die mag zijn en wat die lamp mag kosten. Zoek je bijvoorbeeld een industriële zwarte hanglamp voor in de keuken met een diameter van rond de 30cm voor maximaal 200 euro, dan krijg je alle lampen te zien die wij volgens deze zoekcriteria in ons assortiment hebben. Vervolgens kun je dan in de webshop de lamp online bestellen. Of je komt naar de showroom waar je dan kunt beslissen of dit de perfecte lamp voor jou is.

Cadeau-actie

Als je houdt van stoere lampen, dan heb je smaak. Je bent gevoelig voor het authentieke karakter van deze lampen. Je bent ook bewust bezig met de inrichting van je interieur. Daarom doen we je vast en zeker een plezier met een gratis woonblad. Bestel je voor 150 euro of meer? Gefeliciteerd, je krijgt gratis een cadeau-abonnement! Lekker bladeren door pagina’s vol wooninspiratie. Wegdromen bij beelden van andere interieurs. Ideeën om zelf met je interieur aan de slag te gaan. Binnenkijken bij andere mensen… Het kan allemaal met een woonblad.

Zo werkt het: als je een order plaatst in deze webshop, dan krijg je automatisch een opdrachtbevestiging per mail. Je ziet hierin jouw ordernummer staan. Heb je nou voor meer dan 150 euro besteld? Stuur een mail naar info@stoerelampen.nl, vermeld het ordernummer en geef aan naar welk cadeau-abonnement je voorkeur uitgaat.

Je kiest uit de woonbladen Landleven, Ariadne at Home of VT Wonen. Vervolgens krijg je een bevestiging van de uitgever en komt er 3 keer een fijn woonblad op je deurmat.

Let op! Je cadeau-abonnement is vrijblijvend en wordt automatisch stopgezet.

Maximaal 1 cadeau-abonnement per klant. De actie geldt voor de hele collectie van Stoerelampen.nl.

 

STOERELAMPEN.NL Daarom koop je bij stoerelampen.nl

  • GRATIS VERZENDING
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • LEVERING UIT VOORRAAD
  • EIGEN SHOWROOM
  • Gratis woonmagazines
  • VEILIG BETALEN
ideal mester cash master card visa