Retourneren bij Stoerelampen.nl

Heb je een lamp besteld in onze webshop, maar wil je toch van de koop afzien? Dan heb je op grond van onze algemene voorwaarden recht om de lamp binnen 14 dagen te retourneren. Je krijgt het geld volledig teruggestort, mits de lamp onbeschadigd (bijvoorbeeld snoeren en kettingen dienen op origineel geleverde lengte te blijven)  en zover als mogelijk in de originele verpakking wordt teruggestuurd.

De enige uitzondering hierop zijn lampen die voor je op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld in een kleur naar wens. Deze kun je alleen retourneren bij productiefouten c.q. afwijkingen die onder de garantie vallen.

Let op het volgende als je de lamp wilt retourneren:

Stap 1:

Meld eerst bij Stoerelampen.nl dat je van plan bent de lamp te retourneren. Je doet dat door een mail te sturen naar info@stoerelampen.nl.

Stap 2:

Stuur de lamp onbeschadigd en in de originele verpakking naar Stoerelampen.nl, het postadres hiervoor is: Velduil 1, 5731XG Mierlo. Je betaalt zelf de verzendkosten. In de meeste gevallen zal het gaan om een bedrag van circa 7 euro per pakket (grotere pakketten of pakketten uit het buitenland uiteraard meer). Bij PostNL kun je eenvoudig zelf een verzendlabel aanmaken.

Na ontvangst van de lamp storten wij het factuurbedrag zo snel mogelijk (in ieder geval binnen 2 weken) weer op je bankrekening.

Voor retourzendingen kun je ook gebruikmaken van het navolgende retourformulier.

Formulier retourzendingen

Heb je vragen over retourneren?
Bel met onze klantenservice: +31 (0)492 77 52 49

STOERELAMPEN.NL Daarom koop je bij stoerelampen.nl

  • GRATIS VERZENDING
  • 14 DAGEN BEDENKTIJD
  • LEVERING UIT VOORRAAD
  • EIGEN SHOWROOM
  • Gratis woonmagazines
  • VEILIG BETALEN
ideal mester cash master card visa