Boerderij lampen
Grote zwarte buitenlamp BD-2010
595,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Grote zwarte buitenlamp

Ben je op zoek naar een lekker grote stoere buitenlamp die toch heel elegant is, kijk dan eens naar de grote zwarte buitenlamp in landelijke stijl. De diameter van de kap is 48cm en de hoogte is maar liefst 95cm. De binnenkant van de kap is goudkleurig. Deze antiek zwarte lamp is echt een sieraad bij je voordeur. De lamp is gemaakt van een stevige metaallegering. De sierlijke krullen, de ronde kap en mooie details zorgen ervoor dat de lamp je nooit gaat vervelen. Hij valt op én is toch ook een tikje klassiek. Heel tijdloos dus. Daarom past deze robuuste boerderij lamp geweldig goed bij landelijke huizen en monumentale panden.

En je kunt de grote zwarte buitenlamp een eigen uitstraling geven door er een grote lichtbron in te draaien. Heel mooi is een retro led-lamp in bolvorm. Doet je meteen denken aan die sfeervolle gloeilampen van vroeger. De led is namelijk verwerkt als draden in de lamp. Meestal is dat een prachtig fantasie patroon. Op deze manier creëer je een gezellig welkom aan de voorgevel of meer sfeer bij je garage of bij je achterdeur. Deze boerderij lamp voor buiten staat ook geweldig onder de veranda of in de buitenkeuken. Maar…binnen doet-ie het ook goed. Wil je je stoere en landelijke karakter van de showroom, de winkel of het restaurant onderstrepen, dan is dit je grote wandlamp.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

48

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

95

Kleur

Antiek zwart

Merk

Andere merken

Ruimte

Buiten, Kantoor, Showroom, Winkel

Stijl

Klassiek, Landelijk