Boerderij lampen
Landelijke glazen hanglamp DU-1010
395,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Landelijke glazen hanglamp

Klant reactie: “Deze landelijke glazen hanglamp is werkelijk prachtig! We hebben er twee. Ze zorgen voor goed licht en gezelligheid in onze woonkeuken waar niet zo veel daglicht door de raampjes naar binnen valt. Onze keuken is namelijk in het voormalig stalgedeelte van een oude boerderij.”  

Een landelijke glazen hanglamp in een heerlijk groot formaat. Wat dacht je van een diameter van 51cm en een hoogte van 61cm. Hier was je altijd al naar op zoek. Voor aan je hoge plafond in je herenhuis of grachtenpand. Creëer met deze scheepslamp een unieke sfeer. De lamp is uitgevoerd in antiek zilver. Dat gaat na verloop van tijd enigszins verkleuren. Dan krijgt-ie zijn geliefde oude look. Dat maakt ‘m nog aantrekkelijker. Maar af en toe poetsen kan natuurlijk ook. Kies bij dit fraais als lichtbron bijvoorbeeld een LED lamp in retro stijl. Pure nostalgie. Voor in je vide of in de nok van je woonboerderij.

Liever eerst in onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

51

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

61

Merk

Andere merken

Ruimte

Gang, Hal, Kantoor, Showroom, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk