Boerderij lampen
Buis hanglamp VM-1100
759,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Buis Hanglamp

Klantreactie: “Onze woonkeuken heeft een stoere, landelijke stijl en dan staat deze buis hanglamp echt geweldig! En met die retro LED lampen erin is het extra mooi en gezellig geworden. Iedereen die de lamp bij ons voor het eerst ziet, gaat ‘m meteen uitgebreid bekijken.”  

Eens wat anders! Deze industriële hanglamp is opgebouwd uit waterleidingbuizen en kleine kooilampen. Stoere vintage stijl die geweldig staat boven je grote houten eettafel. Maar ook prachtig boven je robuuste bar, toonbank of balie. De buis hanglamp met een antiek zilveren finish heeft aan weerszijden een stevige ketting. Hierdoor is hij gemakkelijk op te hangen op de juiste hoogte. De kooilampen aan de buis hebben een normale fitting (E27) en zijn geschikt voor spaar- en LED verlichting. Extra opvallend wordt het als je kiest voor dimbare retro LED lampen met een ‘gloeidraad’ patroon dat doet denken aan vroegere tijden. De fabriekslamp is uitgevoerd met vijf kooilampen (lengte 191cm: 759 euro) of met zeven kooilampen (lengte 262cm: 925 euro), perfect voor lange tafels. De hoogte van een kooilamp is 44cm en de diameter is 10cm. Beide uitvoeringen zijn leverbaar in vier mooie neutrale tinten: antiek zilver finish (afgebeeld), antiek zwart, koper finish of donker koper finish.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

44

Kleur

antiek zilver

Ruimte

Bar, Gang, Kantoor, Keuken, Showroom, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel