Boerderij lampen
Hallamp met glas VM-1006
169,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Hallamp met glas

Check deze elegante Hallamp met Glas.

Eenvoud siert de mens. Deze markante hallamp met glas is daar geen uitzondering op. Met zijn unieke ontwerp, inclusief een bronzen bovenstuk en raamwerk, straalt deze lamp toch wel iets uit. Het doet denken aan de klassieke mijnlampen van vroeger. Met een vleugje nostalgie zo gezegd. Als je op zoek bent naar een lamp met een no-nonsense uitstraling dan is dit absoluut de lamp voor jou. Echt perfect voor het verlichten van je ruime hal of gang in je boerderij of herenhuis.

Met een diameter van 14 cm en een hoogte van 25 cm heeft deze hallamp met glas precies de juiste afmetingen. De lamp is voorzien van een normale fitting (E27) en is prima geschikt voor LED-lichtbronnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie retro LED-lamp, waardoor je de lamp volledig tot zijn recht laat komen.

Natuurlijk is deze lamp niet alleen geschikt voor je hal of gang. Ook schitterend in je slaapkamer, in een gezellig restaurant of zelfs in een winkel.

Naast het bronzen bovenstuk en raamwerk is deze lamp ook verkrijgbaar met een zilveren of zwarte afwerking. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de lamp aan te passen aan de specifieke stijl en sfeer van jouw interieur. Of je nu gaat voor de warme elegantie van brons, de tijdloze charme van zilver, of de moderne uitstraling van zwart.

Kortom, als je op zoek bent naar een elegante en stijlvolle lamp, dan is deze hallamp met glas de perfecte keuze. Met zijn unieke ontwerp, hoogwaardige materialen en veelzijdige toepassingsmogelijkheden koop je deze  deze lamp om er nog jarenlang plezier van te hebben.

Specificaties

Diameter

14

Hoogte

25

Kleur

Brons

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk