Boerderij lampen
Grote Fabriekslamp DC-1007
419,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Grote Fabriekslamp

Echt een grote fabriekslamp – Stoere grootsheid zeg dat wel

Ben je op zoek naar een lamp van groot formaat? Maak kennis met onze grote bijna matzwarte fabriekslamp – een werkelijk schitterende eyecatcher die alleen geschikt is voor liefhebbers van stoere verlichting. Lees verder en geniet van het indrukwekkende ontwerp van deze unieke grote fabriekslamp.

Bijna matzwart

Deze grote fabriekslamp in donkerbruin bijna zwart is werkelijk schitterend. Met zijn stoere uitstraling en bijna matzwarte afwerking zal ie altijd nadrukkelijk aanwezig zijn. Of je nu een industrieel geïnspireerde inrichting hebt of gewoonweg houdt van stoere verlichting, deze fabriekslamp zal gegarandeerd de show stelen.

Indrukwekkende afmetingen en meerdere fittingen

Met een diameter van maar liefst 62 cm en een maximale hoogte van 100 cm is deze grote fabriekslamp een lamp waar je U tegen zegt. Zijn imposante formaat maakt hem bij uitstek geschikt voor grotere ruimtes. Of je nu de nok van je gerenoveerde boerderij wilt verlichten of je vide helemaal wilt afmaken, doe het gewoon. Bovendien is de lamp voorzien van maar liefst 3 fittingen, waardoor je aardig kunt spelen met licht. Kies bijvoorbeeld voor (dimbare) retro LED-lichtbronnen om de authentieke uitstraling van de lamp te benadrukken.

Diverse Toepassingen

Deze grote fabriekslamp is niet alleen geschikt voor in je woning, maar ook voor commerciële ruimtes. Denk aan restaurants en showrooms die in industriële stijl worden opgeleverd. Met zijn stoere uitstraling en indrukwekkende formaat creëer je de juiste sfeer en ben je er verzekerd van dat jouw gasten of klanten het naar hun zin hebben.

Zie het met eigen ogen

Woorden schieten tekort. Om deze industriele lamp echt te ervaren, moet je hem met eigen ogen zien. Als je tijd hebt kom dan naar onze showroom om deze lamp te bewonderen. Wij zijn ervan overtuigd dat je dan zo verkocht bent.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Kleur

Zwart

Diameter

62

Hoogte

60

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Keuken, Showroom, Veranda, Woonkamer