Boerderij lampen
IJzeren industriele hanglamp TL-1010
145,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

IJzeren industriele hanglamp

Fraaie eenvoud, deze ijzeren industriele hanglamp in een heel fijn formaat. Als je houdt van minimalistisch en toch stoer. De diameter is 30cm en de hoogte 20cm. Gewoon een lekker formaat lamp en op heel veel plekken bruikbaar in je net opgeleverde huis of appartement. In je woonkamer boven de eetafel, boven de keukentafel of als fijne slaapkamerlamp. Het Deense design staat voor stijlvol en tijdloos. Over de vormgeving is nagedacht dat merk je aan alles. Niet teveel gedoe, gewoon rechtoe en rechtaan. Daardoor spat het design ervan af.

Hoe groot is deze ijzeren hanglamp?

De diameter is 30cm en de hoogte 20cm. De lamp heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen. De ijzeren industriele hanglamp heeft een snoer van circa 1,5m met een plafondkap in dezelfde stijl als de lamp.

Waar hang je ‘m op?

Ook als je een niet zo’n hele grote tafel hebt kun je gezien het ingetogen karakter en de geringe hoogte er toch prima 2 ophangen. Hang ze boven je steigerhouten of licht eiken tafel in je keuken of woonkamer. Maar boven je bureau op kantoor kan natuurlijk ook prima.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Kijk ook eens naar deze stoere keukenlamp.

Specificaties

Diameter

30

Hoofdkleur

Grijs

Hoogte

20

Kleur

industrieel grijs

Ruimte

Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel