Boerderij lampen
Stijlvolle keukenlamp DU-1012
129,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

STIJLVOLLE KEUKENLAMP

Klantreactie: “Al veel hanglampen in deze stijl gezien. Maar deze springt er echt uit door de mooie, stoere afwerking. Goud met zwart geeft ‘m net wat extra’s.”

Zo, dat is een heel stijlvolle keukenlamp! Kijk naar de goudkleurige binnenkant. Let op de diepzwarte kleur aan de buitenkant. Deze is met de hand aangebracht in maar liefst vijf verschillende lagen. Check ook het landelijke model. Niet te hoog en met verschillende randen bovenaan en onderaan de lamp. Houd je van stoere elegantie dan is dit jouw keukenlamp boven het aanrecht, de bar of eettafel. De stijlvolle keukenlamp heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor LED verlichting. Zorg ervoor dat de lichtbron dimbaar is, want dan heb je de ene keer sfeerlicht en de andere keer fijn werklicht. Bij deze hanglamp zit een stoere plafondkap en een snoer van zwart katoen (140cm).

Je kunt de keukenlamp krijgen in drie verschillende diameter maten: 24cm (115 euro), 30cm (129 euro) en 34cm (149 euro). Afgebeeld is de middelste versie (30cm diameter en 19cm hoogte). De sfeerfoto is met de 34cm variant. Heel gangbare formaten voor in de keuken. De lamp komt niet op je af, maar is toch genoeg aanwezig. Deze authentieke hanglamp met de chique combinatie van zwart en goud doet het ook goed in andere ruimten. Hang ze op in je woonkamer, hal, gang, slaapkamer of… restaurant. Je zult zien dat als deze lampen eenmaal hangen, ze geweldig staan door die binnenkant in goudkleur. Deze warme tint en het landelijke model geven een mooie en gezellige sfeer.

Kijk voor nog meer zwarte hanglampen

 

Specificaties

Diameter

30

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

19

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk