Koperen hanglampen
Koperen Scheepslamp WL-1003
1.298,- Levertijd: 3 tot 6 weken

Koperen Scheepslamp

Wil je een tijdloze en bijzondere hanglamp voor je woonkeuken? Kies dan voor de grote koperen scheepslamp in nostalgische stijl. Een exclusieve sfeermaker! Uitgevoerd in prachtig verouderd koper. Het unieke is dat het koper in de fabriek in Engeland volgens een oud procedé {sinds de 19e eeuw) wordt bewerkt waardoor de lamp de zo kenmerkende uistraling krijgt. Geleidelijk aan zal de lamp een verkleuring omdergaan waardoor deze een zachtere uitstraling krijgt. Onderhoud heeft ie eigenlijk niet nodig. In een klassiek of landelijk interieur komt deze kwaliteitslamp helemaal tot zijn recht.

Prima formaat voor in je woonboerderij

De breedte van de lamp is 55,5cm, de diepte 28cm en de hoogte 45,8cm. Een behoorlijk formaat dus. Vooral mooi in een grotere woonruimte waar de lamp vrij kan hangen. Heel geschikt, bijvoorbeeld, voor in de vide van een herenhuis of de voormalige stal van een woonboerderij. Deze retro scheepslamp, die doet denken aan vroegere tijden, heeft een dubbele fitting (E27). Je kunt er gewoon (dimbare) LED-lampen inschroeven.

Let op! De lamp wordt in Engeland door Windsor Lighting op bestelling gemaakt. Je zult hem daarom zeker niet overal tegenkomen. Maar je moet wel rekening houden met een levertijd van een aantal weken.

Specificaties

Kleur

Koper

Diameter

56

Hoogte

46

Stijl

Industrieel, Landelijk

Merk

Windsor Lighting

Ruimte

Keuken, Woonkamer