Boerderij lampen
Stoere grijze wandlamp du-2016
89,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Stoere grijze wandlamp

Klant reactie: “Gave wandlamp voor onze nieuwe keuken. Lekker stoer vooral dat old iron. Past prima bij de aluminium afwerking van de diverse apparatuur.” 

Stoere grijze wandlamp in handzaam formaat met veel flexibele mogelijkheden. Zeer solide en robuust uitgevoerd in de old iron afwerking, met een vleugje groen. Als je op zoek bent naar een stoer accent in je interieur, kies dan voor deze spot. De diameter is 7cm, diepte 16cm en de spot is naar alle kanten verstelbaar. Zo heb je diverse mogelijkheden om je favoriete elementen aan te lichten. Te gebruiken als spot aan je plafond of bijvoorbeeld als wandlamp in je stoere keuken of als stoere verlichting in je serre of buitenhuis. De plafondlamp heeft een GU10 fitting. Hierdoor is deze plafondspot bijzonder geschikt om een kookeiland te verlichten. Eventueel ook leverbaar in antiek zilver en antiek zwart.

Tip: Onze klanten combineren deze wandlamp vaak met de stoere plafondlamp, de DU-2004. Deze heeft dezelfde old iron afwerking.

Let op: De stoere grijze wandlamp DU-2016 is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

7

Hoofdkleur

Grijs

Kleur

Old iron

Ruimte

Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel