Badkamerlampen
Zwarte buitenspot BD-2014
119,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zwarte buitenspot

Als je een lekker stoer wandlampje voor buiten wilt, kies dan de industriële zwarte buitenspot (IP 54). De stoerheid zit ‘m in de strakke ronde vorm, het diepe matzwart en de stevige metaallegering. Deze kleine maar robuuste wandlamp heeft een verzonken glasplaatje en je draait er een GU10 lampje in. Waar komt de zwarte buitenspot goed tot z’n recht? Bijvoorbeeld boven je aanrecht als je geen keukenkastjes hebt. Ook mooi: als plafondspotje voor je veranda of voor de badkamer. Verder staat dit buitenspotje prachtig in de buitenkeuken, of dat nu aan de muur of aan het plafond is.  Want deze buitenwandlamp kan wel wat hebben. De IP-waarde is immers IP54.

Specs
De diepte van deze buitenspot is 14cm en het bevestigingsplaatje voor de wand is 9cm. Verder heeft het spotje met helder glazen afsluiting een diameter van 6cm. Een gu10 lampje ligt er helemaal in verzonken. In het midden van het uitstekende gedeelte van de spot bevindt zich een kogel. Hierdoor is de zwarte buitenspot draaibaar. Zo kun je heel gericht aanlichten. Naar boven, naar onder of naar de zijkant.

Info en alternatieven
Groot pluspunt is dat deze buitenwandlamp een tijdloze uitstraling heeft. Hij past dus eigenlijk bij elke woonstijl en elk type huis. Een moderne inrichting in een monumentaal pand? De zwarte buitenspot staat top! Een klassieke woonstijl in een spiksplinternieuw appartement? Ook dan staat de deze spot prachtig. Je kunt ‘m ook in de uitvoering antraciet (met een vleugje bruin) en antiek zilver bestellen. Hij heeft dan nog steeds een industriële uitstraling, misschien iets meer nostalgisch. Trouwens, de industriële zwarte buitenspot is geweldig te combineren met de dubbele buitenspot uitvoering.

Ook te zien in onze showroom.

Specificaties

Diameter

6

Hoogte

12,5

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

badkamer, Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Vide, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel