Hallampen
Staande buitenlamp TD-3001
385,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

STAANDE BUITENLAMP

Je tuin een verlengstuk van je huis maken? Het kan met stoere verlichting! Check onze staande buitenlamp (IP54) met snoer. Deze vloerlamp in industriële stijl geeft meteen extra sfeer aan je loungehoek in je buitenkamer, onder je veranda, overkapping of dakterras… of misschien wel meer sfeer in dat donkere hoekje van je buitenkeuken.

Wat zijn de kenmerken van de staande buitenlamp?

De terraslamp heeft een stoer, industrieel design. Het frame is gemaakt van een stevige metaallegering. De kleur is donker koper, dat is heel donkerbruin. De voet van de lamp is een driepoot. Deze is gemaakt van gietijzer. Hierdoor staat de lamp zeer stevig. Je kunt hem overal gemakkelijk wegzetten, als er maar een buitenstopcontact in de buurt is.

De bovenkant van deze vloerlamp bestaat uit geribbeld glas met daaromheen een rooster, gemaakt van dezelfde metaallegering als het frame. Je laat de staande buitenlamp (E27 fitting) nog meer opvallen als je kiest voor een led-lamp in retro stijl. In deze lichtbron is de led verwerkt als draden. Dat is vaak in een fantasiepatroon dat je doet denken aan vroegere tijden. De diameter van het glas is 11cm. De hoogte van de staande buitenlamp is 145cm, de breedte van de driepoot is groot genoeg zodat ie niet zomaar omvalt. De staande lamp heeft een hoge kwaliteit stekkersnoer H05 (neopreen)*. Deze is geschikt voor buiten. Het omhulsel van het snoer is neopreen. Dit materiaal wordt ook voor duikerspakken gebruikt.

Bij welke woonstijl past de staande buitenlamp?

Eigenlijk maakt het niet uit welke woonstijl je hebt. Het is een buitensfeerlamp die basic en tijdloos is. Juist daarom is-ie zo mooi en past hij in de meest uiteenlopende tuinen. Een echte blikvanger. Want je niet zo veel stoere vloerlampen. Dat maakt deze vloerlamp voor buiten extra bijzonder. Jij voegt aan je tuin een eenvoudig en stoer industrieel element toe.

Variant staande buitenlamp

Wij hebben ook een variant op deze staande buitenlamp, als je liever een vaste plek hebt voor je staande buitenlamp.  Hij heeft dan geen voetstuk. De hoogte van deze vloerlamp meet 110cm. De kleur is dan burned brown. Dat is vrij donker, bijna zwart.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Diameter

11

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

145

Kleur

donker messing

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Kantoor, Restaurant, Showroom, Tuin, Veranda, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk