Industriële lampen nieuwbouwwoning
Flex vloerlamp zwart VM-3014
539,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Flex vloerlamp zwart

Raar maar waar, er bestaan niet zoveel stoere vloerlampen. Onze flex vloerlamp zwart is dat wel. Waarom? Kijk maar eens naar het eenvoudige en strakke model en het handige flexibele gedeelte. Hierdoor heeft de lamp een tijdloze uitstraling, een belangrijk kenmerk van een stoere lamp.

Wat zijn de details van de flex vloerlamp zwart?

De flex vloerlamp zwart is gemaakt van een robuuste metaallegering en heeft een aan/uit knop op de lamp zelf. Deze kleine knop is weer uitgewerkt tot in het kleinste detail en doet denken aan de versnellingspook van een oldtimer. De hoogte van de staande lamp is 150cm. De doorsnee van de stevige voet komt uit op 26,5cm. De lamp leveren we met snoer en stekker.

Het uiteinde van de vloerlamp is een armatuur met een hoogte van 7cm en een doorsnede van 6cm. Aan de zijkanten hiervan zijn er kleine uitsparingen. De fitting is geschikt voor een GU10 lampje. Je kunt deze staande lamp met flexibele arm makkelijk buigen en laten schijnen in elke gewenste richting (360° view). Zo zorg je eenvoudig en snel voor mooi sfeerlicht of prettig leeslicht. En hoe vaak je ook de lamp buigt, hij blijft in vorm dankzij de stevige constructie van het flex gedeelte.

Waar zet je de flex vloerlamp zwart neer?

De flex vloerlamp zwart staat prachtig bij je favoriete leesstoel en geeft ook meer sfeer in dat donkere hoekje in je huiskamer of in je slaapkamer. Door het design en materiaal past deze staande lamp eigenlijk in ieder interieur. Of dat nu modern is, landelijk of industrieel. Ook kun je deze leeslamp bestellen in antiekzilver kleur.
Of zoek je een wandlamp in dezelfde stijl?

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

150

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel