Boerderij lampen
Stallamp brass BD-1003
179,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Stallamp Brass

Klant reactie:Kleur precies goed bij ons net verbouwde huis. Glas van de lamp kapot laten vallen. Bedankt voor de snelle levering van nieuw glas.” 

Wat een fraaie verschijning is deze stallamp in donker messing (68% rood koper en 32% zink, een overwoestbare legering). Ingetogen, chique en toch stoer zijn typeringen die allemaal op deze buitenlamp (IP54) van toepassing zijn. Voor aan je gevel of stalmuur. En als je boft met een veranda of buitenkeuken dan past ie daar zeker bij. De stallamp brass heeft een normale (E27) fitting en is geschikt voor spaar en LED lichtbronnen. Doe er bijvoorbeeld een retro LED lamp in voor een unieke sfeer in de avonduren. De totale hoogte van deze lamp is 35cm en de lengte/diepte is eveneens 35cm. Mooi naast je voordeur, ook overdag. Deze koperen buitenlamp is ook leverbaar in antiek zilver .

Tip: Veel klanten kiezen deze muurlamp, omdat ze graag een landelijke sfeer bij hun huis willen creëren. Kies als lichtbron voor een retro led lamp. De led is dan als draden in de lamp verwerkt.  Vaak gedaan in een prachtig fantasiepatroon. Dat doet je denken aan lang vervlogen tijden. Een gezellig welkom bij de voordeur van je huis, bij je garage of achterdeur.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

 

Specificaties

Kleur

donker messing

Stijl

Klassiek, Landelijk

Merk

Andere merken

Ruimte

Buiten, Veranda

Hoogte

35

Hoofdkleur

Overige kleuren