Boerderij lampen
Buitenwandlamp messing BD-2026
199,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

BUITENWANDLAMP MESSING

Als je echt wat anders wilt! Ja, dan moet je gaan voor de grote buitenwandlamp messing (IP54). Het is een stoer landelijke lamp voor buiten aan de muur. Deze buitenlamp is zo stoer omdat hij vrij groot is, een strakke rechthoekige vorm heeft en is uitgevoerd in een stevige metaallegering. Hierdoor ziet de lamp er heel strak landelijk uit. Totaal niet kitscherig, maar tijdloos.

Waar hang je deze sfeervolle buitenwandlamp messing?

Deze flinke buitenwandlamp met dichte achterwand past op verschillende plekken buiten. We doen een aantal ideeën van de hand: aan de muur bij de voordeur, aan de garage of schuur, andere bijgebouwen, onder de veranda of in de buitenkeuken. Vooral door het warme geelkleurige messing heb je een lamp die wel wat lijkt op die oude koetslampen. Heel nostalgisch.

De formaten van deze buitenlamp zijn behoorlijk! De hoogte van de buitenwandlamp meet 40cm en de breedte 20cm. De diepte komt uit op 12cm. In de buitenwandlamp messing gaat een led-lamp met een fitting van E27.

Hoe zorg je voor nog meer sfeer met deze stoere buitenlamp?

Wil je extra sfeer creëren kies dan voor een flinke retro led-lamp. Denk aan een langgerekte led-lamp om de rechthoekvorm van de lamp te benadrukken. In een retro led-lamp is de led verwerkt als draden. Je krijgt zo een lamp die je ook weer doet denken aan vroeger. Kies je voor een warme lichtkleur dan verdiep je de warme kleur van het messing als de buitenwandlamp aan is in het schemer of donker. Echt een gezellig welkom.

De buitenwandlamp messing staat fantastisch aan de buitenmuur van een monumentale woning. Maar hij doet het ook prima aan de muur van een nieuwbouwhuis dat geïnspireerd is op huizen uit lang vervlogen tijden, zoals een grachtenpand of herenboerderij. En het maakt niet uit of de lamp buiten de bebouwde kom hangt of middenin de stad. Deze sfeerverlichting zal overal bewondering oproepen. Deze lamp zie je nog niet zo heel veel. Het is dus echt een blikvanger!

Overigens, deze sfeerlamp voor buiten kun je ook krijgen in zwart, diep matzwart. Ook dan is-ie nog steeds heel landelijk en stoer. Eventueel een maatje kleiner kan ook.

Specificaties

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

40

Kleur

Antiek messing

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Veranda, Vide, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk