Zwarte industriële hanglampen

Voilà! De mooiste zwarte industriële hanglampen. Speciaal voor jou uitgezocht door Stoerelampen.nl. Je kiest in onze webshop uit verschillende modellen, groottes en stijlen. Denk je aan een grote zwarte fabriekslamp voor boven je eettafel? Of kleine hanglampjes in antiekzwart boven je aanrechtblad. Hoe dan ook, al onze zwarte industrielampen hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn stoer.


Ontdek de stoerste zwarte hanglampen

Op Stoerelampen.nl vind je een grote collectie zwarte industriële hanglampen in stoere stijl. Je kiest uit verschillende soorten, modellen én maten. Wil je zwarte fabriekslampen voor in de woonkamer of onder de veranda? Of denk je aan zwarte keukenlampen boven het werkblad? Of misschien zwarte landelijke hanglampen van kleiner formaat? Inspiratie krijg je aangereikt in onze webshop en je kunt ze meteen online bestellen.

De zwarte industrielampen zijn vervaardigd uit degelijk metaal of aluminium. Vaak zijn ze uitgerust met stoere details, zoals bouten, vleugelmoeren, een katrol of een opvallend bovenstuk. Veel van deze industrielampen zijn geïnspireerd op oude fabriekslampen en scheepslampen uit voorgaande eeuwen. Je vindt bij Stoerelampen ook industriële hanglampen in zwart van merken, waaronder het Nederlandse merk HK Living en het Spaanse merk Ryetti.

Een groot aantal van onze zwarte hanglampen heeft een crèmekleurige binnenkant. Dit zorgt voor een goede lichtopbrengst. Het Wattage, dat in de lamp mag, staat doorgaans vermeld op de fitting. Maar het is niet meer zo belangrijk als voorheen. Als je een flinke lichtopbrengst wilt, dan is een spaar- of ledlamp van 6 tot 8 Watt meestal voldoende. Een 13 Watt spaarlamp is vergelijkbaar met een gloeilamp van ongeveer 60 Watt. Een 10 Watt ledlamp is te vergelijken met 75 Watt gloeilamp. Kies bijvoorbeeld voor een dimbare, warmwitte ledlamp in de hanglampen boven je tafel, zoals een ledlamp van 6 W die is bestemd voor hanglampen. Voluit heb je fijn werklicht en als je dimt zacht sfeerlicht.

Kies je zwart of antiek zwart?

Feit: er zit een groot verschil tussen zwart en zwart. Dat komt met name door de toegepaste afwerking. Een aantal lampen is antiek zwart. Het gaat om een matte afwerking met vegen en zachte gloed, waardoor de lamp een doorleefde look heeft. Antiek zwarte lampen staan prachtig in de meest uiteenlopende interieurs: van klassiek of landelijk tot industrieel of eigentijds. Een van onze bestsellers is de NO-1001, een industriële fabriekslamp in antiekzwart.

Daarnaast hebben we zwarte hanglampen met juist een gladde laklaag, in matzwart of glanzend zwart. Je hebt onder meer de keuze uit zwarte bollampen en zwarte visserslampen. Stijlvolle lampen die prima passen in de industriële interieurs van vandaag.

Wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de klantenservice van Stoerelampen.nl: +31 (0)492 775249. Of kom voor inspiratie naar onze showroom te Best. Ontdek de ruime keuze in industriële zwarte hanglampen!