Boerderij lampen
Stoere Fabriekslamp Zwart VM-1003
485,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Stoere Fabriekslamp Zwart

Klant reactie: “We hebben een hele grote tafel. Twee van deze lampen hangen er nu boven. Ze passen goed. Glasplaat is een mooi element.”

Stoere Fabriekslamp Zwart met industriële details en ketting. Grote robuuste fabriekslamp in antiek zwart. Een industriële lamp van formaat en een design waar je u tegen zegt. Een fraaie keus voor wie zoekt naar een stoer accent in het landelijke interieur. De lamp heeft een diameter van 51cm en de hoogte is 46cm. De glasplaat is stijlvol met veersluitingen bevestigd. Echt een stoer detail. De binnenkant is gebroken wit. Kwaliteit en nog eens kwaliteit. Mooi in grotere ruimtes in herenhuis of woonboerderij, maar ook prima voor zakelijke doeleinden. Hang er bijvoorbeeld 2 boven je grote kloostertafel. Eventueel ook leverbaar in antiek zilver.

Tip: Een aantal klanten hangt deze grote zwarte industrielamp onder hun veranda. Dat kan prima, want deze bijzondere hanglamp is geaard.

Deze lamp in onze showroom bekijken?

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Kleur

Zwart

Diameter

51

Hoogte

46

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Hal, Keuken, Veranda, Vide, Woonkamer