Boerderij lampen
Stoere wandlamp koker VM-2010
189,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

STOERE WANDLAMP KOKER

Kijk, heel bijzonder: de stoere wandlamp koker. Met deze lamp voor aan de muur schijnt het licht (GU10) zowel naar boven als naar beneden. Hij doet denken aan de verrekijkers waar  onverschrokken ontdekkingsreizigers doorheen keken toen de aarde nog vele geheime plekken herbergde. Het kokermodel, de stevige metaallegering en het intense zwart zorgen al voor een opvallende wandlamp.

En dan heb je nog de matte witte binnenkant, zodat je een mooi zacht lichtschijnsel krijgt. De stoere wandlamp koker brengt licht in dat donkere hoekje van je woonkamer of is een welkomstbaken in de hal voor jezelf na een dag hard werken of voor je bezoek. Het is sfeerverlichting pur sang. Het maakt niet uit of je woont in een nieuwbouwhuis of in een ouder huis, deze lamp brengt overal gezelligheid.Ook in je restaurant, wankel of je nieuwe kantoor.

De hoogte van de wandlamp in kokervorm is 32 cm en hij steekt 16,5cm van de muur af. De diameter van de koker is 6cm. Je hebt twee GU10 ledlampjes nodig, dus één voor onder en één voor boven. Denk bijvoorbeeld aan de Philips CorePro LED, een lampje dat zeer warm wit licht geeft. De wandlamp is er verder nog in een koperkleurige en donker koperkleurige uitvoering. Ook de binnenkant is dan zo uitgevoerd. Voor een prachtig warm gloedvol licht.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Diameter

6

Hoogte

32

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel