Boerderij lampen
Witte wandlamp PP-2004
93,40 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

WITTE WANDLAMP

Charmant, tijdloos en toch ook robuust. Gewoon retro dus. Dat is deze witte wandlamp waarvan de binnenkant een warm gouden kleur heeft. Als je graag wat anders wilt aan de muur van je woonkamer, slaapkamer, gang of hal, dan is dit jouw lamp. Hij is handgemaakt en uitgevoerd in staal. De zachte ronde vorm van de kap doet je denken aan een ei.

Met een diameter van 20,5cm, een hoogte van 25,5cm en diepte van 27cm is de wandlamp aardig groot. Bijzonder is dat hij een eigen ‘achterwand’ heeft van hetzelfde materiaal en dezelfde kleur. Dankzij de binnenkant in goudkleur is de lamp een lust voor het oog in de donkere avonduren. Sfeerverlichting van de bovenste plank! Heb je als woonstijl gekozen voor modern, Bohemian, landelijk of klassiek? Prima! Deze elegante wandlamp in wit past overal bij. En je kunt er alle soorten lichtbronnen indraaien, bijvoorbeeld led-lamp of spaarlamp. Wij adviseren dimbare led-lampen, zodat je tot in de puntjes de lichtintensiteit kunt regelen. Ga je voor warm gloedvol licht in de gang of gedempt mysterieus…?

Tip: De witte wandlamp met goudkleurige binnenkant staat geweldig op een donkere muur, bijvoorbeeld antracietgrijs, staalblauw of bloedrood. Doe er drie op een rij. Je blijft ernaar kijken.

Nog enkele beschikbaar (worden niet meer gemaakt)
In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Diameter

20,5

Hoogte

25,5

Kleur

Wit

Ruimte

Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk