Hallampen
Flex wandlamp zilver vm-2012
245,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Flex wandlamp zilver  

Wil je een wandlamp die super flexibel is? Kies dan voor de flex wandlamp zilver. De flexibele arm kan alle kanten op zodat je licht hebt waar je maar wilt. De lengte van de flexibele arm is 38cm en heeft een uitermate robuuste constructie zodat ook na jaren de arm stevig blijft. Je blijft dus verzekerd van een 360° view. Gericht aanlichten of indirecte sfeerverlichting. Je doet het dus allebei in een handomdraai met de flex wandlamp. Bevestig deze lamp aan de muur bij je luie stoel of bij je bed, want het is een fijne leeslamp. Of in een iets donkere hoek van je keuken.

Het lampje heeft een doorsnede van 6cm en je doet er een GU10 lampje in. Aan de zijkanten zijn er kleine uitsparingen. Als de wandlamp aan is, dan schijnt er zacht licht aan de zijkanten doorheen. En aan de zijkant is er een handig aan-uit knopje in retro stijl. Ja, door al die kleine details krijgt de lamp zijn kwaliteit en charme. De flexibele wandlamp is gemaakt van een stevige metaallegering. De kleur is zilver, een antiekzilveren finish om precies te zijn. Dat betekent dat er een zweem van zwart in zit. Hoe langer je de lamp hebt, hoe doorleefder de uitstraling. De meeste mensen vinden dat juist het mooiste. Maar wil je een zilveren wandlamp laten glanzen alsof die gloednieuw is dan is HG ‘Nooit meer poetsen finish’ een goede optie, voordat je de lamp aan de muur bevestigt. De achterplaat is 27cm bij 7cm.

Tot slot: deze flex wandlamp zilver heeft een tijdloze uitstraling en past daardoor in ieder huis. Van monumentaal pand tot nieuw appartement. Let op! Je kunt deze lamp ook in bestellen in koperkleur of mat antiekzwart.
Of zoek je een staande lamp in dezelfde stijl?

Deze lamp in onze showroom bekijken?

Specificaties

Diameter

6

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

27

Kleur

antiek zilver

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Slaapkamer, Veranda, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk