Boerderij lampen
Zwarte dubbele plafondspot DU-2009
134,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zwarte dubbele plafondspot

Klant reactie: “Lekker stoere lamp met twee handige spots. We kunnen het licht nu precies richten naar het kookeiland.” 

Unieke combinatie van stoer, elegant en functioneel. Precies wat je zocht. Een plafondspot in antiek zwart met een strak en tijdloos industrieel design. In een robuuste uitermate kwalitatieve afwerking. Dat kom je niet zo vaak meer tegen. En daar komt nog eens bij die ie ook prima aan je wand kan worden gemonteerd. Door zijn functionaliteit is deze zwarte dubbele plafondspot op diverse plaatsen inzetbaar. Voor het aanlichten van je kookeiland of aanrecht. Het spelen met licht in je woonkamer gaat met deze wandlamp als vanzelf. Zeker als ie aangesloten is op een dimmer. De lamp heeft een lengte van 30cm en de spotjes hebben elk een diameter van 7cm en zijn makkelijk verstelbaar. Ze zijn uitgevoerd met een GU-10 fitting en prima geschikt voor LED verlichting.

Tip: Klanten kiezen ook voor de stoere wandlamp NO-2005. Precies hetzelfde qua materiaal, kleur en afwerking, alleen het model is anders. Leuk voor aan de wand boven het aanrecht.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Kleur

Zwart

Diameter

7

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Bar, Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Hoofdkleur

Zwart