Bureaulampen
Zwarte tijdloze tafellamp VM-3020
157,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zwarte tijdloze tafellamp

Kijk eens naar deze zwarte tijdloze tafellamp. Zo kom je ze niet vaak tegen. Een eenvoudig en strak model, gemaakt van een stevige metaallegering in zwart, maar met een lichte binnenkant. Dit alles geeft hem een lekkere stoere uitstraling.

De zwarte tijdloze tafellamp leveren we met een stekker met snoer. De hoogte van deze tafellamp is 50cm, het open voetstuk (base) is 21,5cm breed. De kap van de lamp is uitgevoerd in een strakke bolvorm, waarvan de doorsnee 13cm is. De lamp heeft een kleine fitting (E14}, geschikt voor LED. Het is een echte sfeerlamp. Toch kan dit ook een bureaulamp zijn door het gerichte licht. Het is afhankelijk van de sterkte van de ledlamp die je erin draait.

 Waar zet je de zwarte tijdloze tafellamp neer?

Hij staat geweldig op het bijzettafeltje in je woonkamer of dat donkere hoekje in de keuken, of op een kastje in de gang of hal… of in je slaapkamer. De zwarte tijdloze tafellamp past door het design en het materiaal eigenlijk in elk interieur. Van modern tot nostalgisch en van landelijk tot industrieel. Hij is er in drie uitvoeringen: diepzwart dus en in koperkleur en antiekzilver kleur. Bij de laatste twee varianten is de kleur van de binnenkant hetzelfde als de buitenkant. De keus is aan jou. Maar waar je dit staande lampje ook wegzet, het is een grappige blikvanger.

Specificaties

Diameter

13

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

50

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk