Bureaulampen

Wil je goede en mooie verlichting voor op je bureau, sidetable of nachtkastje? Ga dan voor een originele bureaulamp. Functioneel én mooi. Stoer zelfs! Kijk maar in de woonbladen. Vervolgens bestel je je industriële of landelijke bureaulamp op Stoerelampen.nl. Al onze lampen zijn gemaakt van stevig metaal en hebben tijdloze kleuren. Echte designklassiekers en daarom mooie sfeermakers in je interieur. Kijk rond in onze webshop en kies jouw stoerste bureaulamp


Iconische bureaulampen – echte blikvangers

Direct sfeer in je woonkamer, werkkamer of slaapkamer, maar ook goed licht – want je wilt wel goed kunnen zien tijdens werk of het lezen van je krant of boek. Ga voor stoere bureaulampen met tijdloos design. Je bestelt ze snel en eenvoudig op Stoerelampen.nl.

Puur. Authentiek. Robuust. Zo zijn de bureaulampen (of: tafellampen) in onze webshop. Lampen die vaak doen denken aan de industrie van vroeger. Kies uit industrieel, landelijk of retro stijl. Welke stijl je ook kiest, een stoere bureaulamp is altijd een prachtige blikvanger.

Bureaulampen – handig en bijzonder design

Veel bureaulampen in onze webshop hebben een beweegbare arm. Zo kun je de lamp altijd in de goede stand zetten. Het is juist het bewegende mechaniek dat de industriële bureaulampen zo bijzonder maakt. Ze geven de lamp extra charme. Hierdoor staat hij zelfs in klassieke interieurs heel goed.

Kijk eens in onze webshop naar de Anglepoise bureaulampen, een befaamd Brits merk. Echte klassiekers. Al meer dan 75 jaar worden deze lampen geproduceerd. De lampen hebben een ingenieus mechaniek dat is gebaseerd op een concept voor de wielophanging van auto's. Bijzonder is dat de Anglepoise bureaulampen zo goed als onveranderd zijn gebleven.
De ergonomische bureaulampen worden al tientallen jaren gebruikt op kantoor, in productieruimten en gewoon thuis, in de werkkamer maar ook in andere ruimtes. Zeker nu de industriële trend in is, past hij ook prima op je nachtkastje. Het grote voordeel van deze lampen is dat ze heel flexibel verstelbaar zijn. Dankzij de gewrichten van de vouwarm en de veerspanning, blijft de lamp uit zichzelf in de gewenste positie staan. Je kunt het licht dus heel gericht laten schijnen. Prettig tijdens precisieklusjes, zoals breien en haken, maar ook tijdens het lezen van de krant, het oplossen van Sudoku’s en het werken in je colourbook. Goed licht werkt zoveel beter en als het dan ook nog uit een mooie, tijdloze lamp komt is het helemaal goed.

Je vindt op Stoerelampen.nl ook andere bureaulampen, bijvoorbeeld in landelijke stijl met een antiek zilveren finish. Deze hebben een meer landelijke, klassieke uitstraling. Prachtig op je sidetable of hoektafeltje om je ingelijste foto’s of mooiste woonaccessoires sfeervol te verlichten.

Bureaulampen in het echt bewonderen? Bezoek onze showroom te Best. Je bent van harte uitgenodigd.