Industriële lampen nieuwbouwwoning
Aluminium Hanglamp Ryetti AL-1014
279,- Levertijd: 2 weken

Aluminium Hanglamp Ryetti

Is je wens een industriële design lamp? Kies dan voor deze lekkere stoere industriële hanglamp van het Spaanse topmerk Ryetti. Een ranke, aluminium hanglamp met grappige industriële details, zoals stevige klemmen en een haak in de vorm van een pijlpunt. Hierdoor heeft de lamp een tijdloze uitstraling. Geschikt voor moderne, maar ook landelijke interieurs waar veel gebruik is gemaakt van robuuste materialen, zoals sloophout en beton.

Leverbaar naar keuze met matte of heldere glasplaat

De diameter is 27,5cm en de hoogte is 28cm. De lamp heeft een glasplaat met stoere klemmen, een normale fitting (E27) en kan prima met (dimbare) LED lichtbronnen. Deze aluminium hanglamp Ryetti hang je bijvoorbeeld op in je hal, keuken of werkruimte. Een lamp die een genot blijft om naar te kijken, net als alle andere lampen van Ryetti.

Eventueel in een andere RAL kleur

De lamp is bijzonder goed afgewerkt. Je ziet werkelijk aan alles dat dit geen doorsnee hanglamp is. Ze worden met heel veel zorg gemaakt in een kleine fabriek in Spanje. Van een massaprodukt is hier dus absoluut geen sprake. Mocht je de lamp in een andere RAL kleur willen hebben dat is dat geen enkel probleem.

Let op: deze iconische hanglamp is exclusief verkrijgbaar bij Ryetti. Je kiest dus iets bijzonders! 

Deze lamp wordt op bestelling vervaardigd. Houd daarom rekening met een levertijd van enkele weken (2 tot 4).

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

27,5

Hoogte

28

Stijl

Industrieel, Landelijk

Merk

Ryetti

Ruimte

Kantoor, Keuken, Showroom, Woonkamer