Boerderij lampen
Aluminium industriele hanglamp TL-1015
162,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Aluminium industriele hanglamp

Soms zie je weer eens iets voorbij komen en denk je; dit is het. Gewoon niet verder zoeken. De aluminium industriele hanglamp is zo’n voorbeeld. Een lekker groot formaat. Geen onnodige details en daardoor een fantastische minimalistische uitstraling. Je kunt er eigenlijk niet goed de vinger op leggen waarom dat nou zo is. Het is vooral omdat de lamp niet perfect is. Ze hebben allemaal wat kleine deukjes en butsjes. Geen enkele is daarom hetzelfde. Dat maakt ze natuurlijk wel uniek en zie je dat het geen standaard machinaal produkt is.

Waar hang je deze aluminium hanglamp?

Als wij het mogen zeggen. Hang er 2 boven je grote houten tafel. Helemaal niets meer aan doen. Door de heldere binnenkant heb je ook mooi licht om de krant uitgebreid te lezen. Of als de tafel vol is voor een uitgebreid diner heb je heel fijn licht, zeker als je ook nog een beetje kunt dimmen. En als je ’s morgens uit bed komt kijken deze lampen je vriendelijk aan. Wordt je helemaal blij van. In de keuken kan natuurlijk ook. Misschien heb je er dan aan 1 al voldoende.

Specificaties aluminium industriele hanglamp

Echt een lekker formaat. De diameter is 50cm en de hoogte 30cm. Er zit een normale fiiting in (E27). En is prima geschikt voor (dimbare) LED lichtbronnen.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Diameter

50

Hoofdkleur

Zilver

Hoogte

30

Kleur

Aluminium

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel