Boerderij lampen
Basic wandlamp koper WD-2005
98,50 Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Basic wandlamp koper

Als je een stoere en sfeervolle basislamp wilt, kies dan voor onze basic wandlamp koper. De stoerheid zit ‘m in het strakke design en de stevige metaallegering. Plus, de mogelijkheid om er een mooie, grote ledlamp in te draaien (de lichtbron op de foto wordt niet meegeleverd). Helemaal je eigen keuze. Zorg er wel voor dat deze lichtbron dimbaar is. Voor precies het juiste effect in die donkere hoek van bijvoorbeeld je living!

Waar hang je de basic wandlamp koper?

Eigenlijk is deze wandlamp geschikt voor bijna elke woonruimte, zoals woonkamer, keuken en hal of gang. Met een ledlamp waarin de leds een fantasiepatroon zijn creëer je zo direct een sfeer van ouderwetse gezelligheid.

Wat is de grootte van deze wandlamp?

De hoogte van de lamp is 14,5cm. Het wandplaatje meet 9,5cm. De lamp heeft een gewone E27 fitting en is dus geschikt voor ledverlichting. Ook belangrijk om te weten is dat de basic wandlamp koper een kogelscharnier heeft. Je kunt hem zo gemakkelijk naar beneden of naar boven kantelen. In het wandplaatje van deze wandlamp zit bovendien een uitsparing. Hiermee kun je de lamp helemaal recht naar boven of recht naar beneden laten schijnen.

Hoe zorg je voor meer sfeer met deze stoere basis-lamp?

Draai er voor nog meer sfeer zo’n flinke retro led-lamp in. De led in deze lichtbron is verwerkt als draden. Meestal in een opvallend fantasiepatroon dat je doet denken aan vroegere tijden. Ga voor een retro led-lamp in een langgerekte vorm of juist een bolvorm. En wat voor kleur glas wil je dat de lamp heeft? De keuze is aan jou. Je krijgt sowieso een echte blikvanger.

Trouwens, deze basic wandlamp koper is er ook in zilverkleur of mat diepzwart. Je hebt dan een meer industriële en tijdloze uitstraling. Je kunt de wandlamp ook prima combineren met onze koperen hanglampen.

Specificaties

Hoogte

14,5

Kleur

Antiek messing

Stijl

Industrieel, Landelijk