Gang lampen

Kijk, hier vind je stoere lampen voor je gang. Speciaal uitgezocht voor jou door Stoerelampen.nl. Wat dacht je van een kleine hanglamp in zilverkleur met matte glasplaat? Of liever een grote plafondlamp? Misschien industriële spotjes? Wat je ook kiest, met deze stoere ganglampen kies je sowieso voor een sfeervol welkom. Maak je keuze in onze webshop en bestel je ganglamp direct.


Ganglampen online uitzoeken

Een lekker stoere lamp voor je gang. Je ontdekt ze op Stoerelampen.nl. We hebben diverse soorten. Kleine hanglampen met industriële details, grote plafondlampen annex wandlampen die lijken op een patrijspoort, stoere spotjes in matzwart of in zilveren finish... Deze ganglampen zorgen meteen voor sfeer als je je huis binnenkomt en je raakt er niet snel op uitgekeken!

Onze kleine hanglampen voor de gang hebben een industrieel of landelijk design. Industriële ganglampen zijn gemaakt uit metaallegeringen en hebben vaak allerlei stoere details, zoals vleugelmoeren, bouten, ijzeren beugels, een stevige ketting of een betonlook. Sommige lampen hebben een ruwe ongepolijste afwerking, andere lampen een heel strakke, pure vorm.

Voor de landelijke ganglampen is ook weer gebruikgemaakt van metaallegeringen. Een paar lampen heeft een antiek zilveren finish. Deze wordt doorleefder en donkerder, naarmate de tijd verstrijkt. Heel veel mensen vinden dat mooi, maar je kunt de lampen weer lichter maken door ze op te oppoetsen met een zilverpoetsdoekje. Een belangrijk kenmerk van landelijke verlichting is de rustieke afwerking. Denk aan antiekzwart of koperkleur met vegen. Verder zie je in onze webshop kleinere hanglampen van glas met een bovenkant die een antiek zilveren finish heeft. Mooi zacht licht voor de gang.

Veel van onze ganglampen lijken op de oude fabriekslampen uit voorgaande eeuwen. Je stapt echt terug in de tijd! Maar het mooie is dat je in onze webshop te maken hebt met nieuwe armaturen. Alle soorten lichtbronnen zijn dan ook geschikt: gloeilamp, LED-lamp en spaarlamp.

Verder vind je in onze webshop industriële en landelijke wandlampen voor de gang, in zwart of in zilverkleur. Heel geschikt als accentverlichting in je gang. Draai en kantel het kapje naar wens. Sommige wandlampen zijn lekker groot, andere hebben een middelgroot format. Ook is er een aantal spotjes, waarin een GU-10 lampje moet. Onder meer geschikt voor het aanlichten van een schilderij. Al deze wandlampen zijn gemaakt van solide materialen en hebben mooie details. Het resultaat: een opvallend stoere stijl. Daarnaast hebben we grote plafondlampen (annex wandlampen) die prima passen in de gang. Deze lampen lijken op patrijspoorten en hebben een ongepolijste afwerking.

Wist je dat een aantal van onze hanglampen voor de gang soms een variant heeft in de vorm van een wandlamp of spotje? Perfect voor aan de wand bij je spiegel in de gang. Ons zwarte hanglampje DU-1001 kun je bijvoorbeeld goed combineren met de antiekzwarte wandlampen DU-2001 of NO-2005. Zo kun je die stoere stijl in lampen helemaal doorvoeren in je gang en vervolgens in je huis.

Meer weten of advies? Bel dan onze klantenservice: +31 (0)492 775249. Je bent ook van harte welkom in onze showroom te Best, in het midden van Nederland. Hier kun je stoere ganglampen in het echt bewonderen.