Boerderij lampen
Blauwe hanglamp TL-1006
195,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Blauwe hanglamp

Ontdek de unieke stijl van de blauwe hanglamp: een markante, sfeervolle en net even anders dan de rest. Deens design Meteen valt deze lamp op door zijn prachtige blauwe kleur. Het antieke blauw met roestkleurige plekjes geeft de lamp een gepatineerde uitstraling en een gevoel van eenvoud. Deze blauwe hanglamp heeft niet alleen een lekker groot formaat, maar ook een ingetogen vormgeving. Het is de perfecte keuze voor diegenen die houden van elegantie met een gedurfde twist.

Met een diameter van 52 cm en een hoogte van 30 cm heeft deze lamp een bescheiden formaat, waardoor hij uitstekend past in ruimtes met een lager plafond. Stel je bijvoorbeeld eens voor hoe deze lamp zou schitteren in de keuken van je prachtige woonboerderij, of boven je grote tafel in je pas opgeleverde huis. Dankzij de mogelijkheid om (dimbare) LED-verlichting te gebruiken, kun je de verlichting aanpassen aan de gewenste sfeer.

Deze blauwe hanglamp met bijpassende ketting past moeiteloos in verschillende ruimtes, zowel thuis als op zakelijk gebied. Denk aan de omgetwijfeld sfeervolle gezelligheid die deze lamp creëert boven je eettafel van steigerhout, of de prachtige ambiance dat het toevoegt aan je kantoor of restaurant.

Niet alleen is deze unieke hanglamp een lust voor het oog, maar ook een kwalitatief hoogwaardig product. Gemaakt met oog voor detail en vakmanschap, zal deze lamp lang meegaan en een genot zij voor hetoog, ook overdag. De combinatie van de unieke stijl, het grote formaat en de veelzijdigheid maken deze blauwe hanglamp bijna onmisbaar.

Kies voor de blauwe hanglamp en geef je ruimte een vleugje Deens design en elegantie. Laat je verrassen door de prachtige kleur, het ingetogen ontwerp en de mogelijkheden om de verlichting aan te passen aan je persoonlijke voorkeur. Of je nu je keuken, eettafel, kantoor of restaurant wilt verfraaien, deze blauwe hanglamp zal daar zeker toe bijdragen. Voeg een vleugje unieke stijl toe aan je interieur en laat deze lamp het stralende middelpunt zijn.

Specificaties

Diameter

52

Hoogte

30

Kleur

Blauw

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel, Landelijk