Boerderij lampen
Buitenwandlamp zwart BD-2024
149,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Buitenwandlamp zwart

Als je een stoer landelijke lamp wilt voor buiten aan de muur, bestel dan de opvallende buitenwandlamp zwart (IP54). De stoerheid zit ‘m in de strakke rechthoekige vorm, het diepe matzwart en de stevige metaallegering. Hierdoor heeft de lamp, die ook een dichte achterwand heeft, een strak landelijke uitstraling. Lekker stoer dus, niks kitscherig.

Waar hang je deze sfeervolle buitenwandlamp zwart?

Je hangt deze robuuste buitenlamp aan de muur bij je voordeur, garage of schuur, onder de veranda of in de buitenkeuken. Je creëert zo direct een sfeer van lang vervlogen tijden. De buitenwandlamp doet denken aan koetslampen van vroeger.

De hoogte van de buitenwandlamp is 36cm en de diepte 13cm. De breedte meet 13,5cm. Een behoorlijke grootte dus, maar dan hangt er ook echt een statement aan de muur. Je draait er een led-lamp in met een fitting van E27

Hoe zorg je voor extra sfeer met deze stoere buitenlamp?

Draai er voor nog meer sfeer zo’n grote retro led-lamp in. De led in deze lichtbron is verwerkt als draden. Meestal in een opvallend fantasiepatroon die je ook weer doet denken aan vroeger. Zo versterk je dus het nostalgische sfeertje. Kies voor een retro led-lamp in een langgerekte vorm om de rechthoekige vorm van de lamp te benadrukken.

De buitenwandlamp zwart doet het geweldig aan de buitenmuur van een monumentaal huis, of dat nu buiten de bebouwde kom is of middenin de stad. Het is een prachtig welkomstbaken die bewondering oproept. Dat maakt ‘m dus echt tot een blikvanger!

Trouwens, deze sfeerlamp voor buiten kun je ook krijgen in messing (geelkleurig). Ook heel landelijk en een tikje klassiek. Eventueel ook een maatje groter.

 

Specificaties

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

36

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Veranda, Vide, Voordeur, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk