Boerderij lampen
Design vloerlamp koper SD-3003
429,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Design vloerlamp koper

Een lamp om verliefd op te worden, En ja hier hoef je eigenlijk niet zo veel woorden aan vuil te maken. Het is eerder woorden schieten te kort. Een koperen staande lamp die je kiest als een sieraad voor je huis om nog maar eens een cliché te gebruiken. Een lamp die nooit gaat vervelen. Zeker als het gaat om een aantal prettig ogende details. Heb je de aan en uit schakelaar gezien? En het glasplaatje dat met klemmen is vast zit aan het kapje?

Functioneel is ie ook deze design vloerlamp koper. Zowel als sfeermaker als leeslamp. De lamp is uitgevoerd in koper. Eigenlijk is het messing. Echt onverslijtbaar met een fijne warme uitstraling . En ook overdag een genot om naar te kijken.
De hoogte van de lamp is 154cm en de diameter van het kapje is 17cm.
Deze design lamp is tevens leverbaar in zwart en zilver.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen of staan, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

 

Specificaties

Diameter

17

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

154

Kleur

Messing

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Klassiek, Landelijk