Industriële lampen nieuwbouwwoning
Stoere design vloerlamp TL-3006
369,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

STOERE DESIGN VLOERLAMP

Veel vloerlampen zijn een tikje braaf. Maar deze stoere design vloerlamp heeft karakter. Waarom? De lamp is lekker groot, is gemaakt van ijzer én heeft een krachtige industriële uitstraling. Het frame bestaat uit drie ijzeren delen die met elkaar zijn verbonden. De lampenkap heeft een diameter van maar liefst 45cm. Opvallend is dat deze kap helemaal is geperforeerd. Rondom zitten allemaal gaatjes voor sfeervolle lichtweergave.

Waarom kiezen voor een vloerlamp van Deens design?

Het Deense design van de vloerlamp is eenvoudig en tijdloos. De lamp zal daarom niet snel vervelen. Hij is ook nog eens een allemansvriend, want hij past met gemak bij veel verschillende woonstijlen. Van industrieel en strak landelijk tot vintage en modern.

De hoogte van deze lamp is 200cm. Da’s heel behoorlijk. Hij speelt dus geen ‘verstoppertje’ in je interieur. Toch is-ie goed te combineren met allerlei andere meubels, bijvoorbeeld als sfeerlamp naast je grote zitbank. Natuurlijk staat zo’n flinke vloerlamp ook geweldig op zichzelf.

In de kap vind je een normale fitting (E27). Verder heeft deze staande lamp een stevig zwart snoer met stekker.  Aan het snoer zit een aan/uit-schakelaar. Als lichtbron kun je kiezen voor een heldere LED lamp met een wat hoger lumen.

Hoe geef je de vloerlamp nog meer uitstraling?

Of je gaat voor een retro LED lamp met fantasie draadpatroon. Heel populair nu! Je kunt zo met het effect van licht spelen en je geeft de lamp nog meer een eigen uitstraling. Helemaal als je een snoerdimmer (voor LED) vastmaakt aan het snoer.

En hoewel de stoere design vloerlamp een ongepolijste look heeft (met hier en daar roestplekken), maakt de gestanste kap ‘m toch gezellig. Sfeermaker en blikvanger voor in die donkere, saaie hoek van de woonkamer of de slaapkamer.

In onze showroom bekijken? Maak een afspraak.

Specificaties

Diameter

45

Hoofdkleur

Grijs

Hoogte

200

Kleur

Donkergrijs

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Showroom, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Industrieel