Hallampen
Zonnige wandlamp goud WD-2007
439,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Zonnige wandlamp goud

Wil je een aparte sfeerlamp? Echt eens wat anders? Kijk dan naar deze zonnige wandlamp goud, die trouwens ook prima aan het plafond kan. De lamp is extra sfeervol door de prachtige goudkleur en het bijzondere design. En de grootte maakt hem toch behoorlijk stoer. Prachtig in de huiskamer tegen die donkergekleurde muur. Zo is deze lamp een kunstwerk op zich!

Waar hang je deze decoratieve lamp?

De zonnige wandlamp goud staat mooi in de woonkamer, hal of gang. Als de lamp niet aan is, dan is hij heel decoratief. En is de lamp aan, dan doet hij je denken aan een gloedvolle zonsondergang. Deze wandlamp geeft sfeervol licht dankzij zijn achtergrond, een plaat tegen de muur die een ongepolijst gouden afwerking heeft.

Wat is de grootte van deze wandlamp?

De diameter van de lamp is maar liefst 52cm. Behoorlijk groot! De diepte meet 25cm. Het is dus mooie, grote sfeerverlichting. Een echte eyecatcher, of hij nu aan of uit is. Deze wandlamp heeft een gewone E27 fitting en is geschikt voor ledverlichting.

De zonnige wandlamp goud doet het geweldig als sfeerverlichting in je woonkamer, woonkeuken, hal, overloop of gang. Of je nu in een nieuwbouwhuis, monumentaal huis of loft woont. De lamp is ook een sfeermaker op kantoor of in een restaurant.

Let op: De zonnige wandlamp goud is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

 

Specificaties

Diameter

52

Hoogte

25

Kleur

Goud

Ruimte

Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Landelijk