Bureaulampen
Klassieke Tafellamp NO-4004
199,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Klassieke Tafellamp

Tijdloze Klassieke Tafellamp in antiek zilver – Perfect voor je landelijke eigentijdse interieur

Ben je op zoek naar een tafellamp van een klassieke eenvoud? Maak kennis met onze klassieke tafellamp in antiek zilver – een stoere bureaulamp die zowel functioneel als decoratief is. Lees verder en ontdek waarom deze lamp nou juist geschikt is voor jouw slaap- of werkkamer. Laat je verleiden door zijn tijdloze charme.

Een klassiek design met een oude look

Deze tafellamp in antiek zilver trekt vrijwel direct je aandacht. Met name door  zijn klassieke ontwerp en eenvoudige lijnen. Het zilver van de lamp zal na verloop van tijd aan de lucht gaan werken, waardoor hij zijn geliefde oude look krijgt. Maar als je een keer wilt poetsen is dat natuurlijk ook mogelijk.

Perfecte Afmetingen voor Jouw Slaap- of Werkkamer

Met een diameter van 13 cm en een hoogte van 55 cm heeft deze klassieke tafellamp de ideale afmetingen om op een mooie plaats in je vensterbank te staan. Of je nu extra verlichting nodig hebt bij het lezen van een boek in bed of een sfeervolle ambiance wilt creëren in je werkkamer, deze lamp doet het altijd goed. Door zijn compacte formaat is ie gemakkelijk te plaatsen.

Duurzaamheid en kwaliteit in één

Bij het ontwerpen van deze klassieke tafellamp hebben we niet alleen aandacht besteed aan de vorm, maar ook aan duurzaamheid en kwaliteit. De lamp is vervaardigd van hoogwaardige materialen die lang meegaan. Dus je hebt er jarenlang plezier van.

Ontdek de tijdloze schoonheid 

Woorden schieten eigenlijk tekort om de tijdloze schoonheid van onze landelijke bureaulamp te beschrijven. Daarom nodigen we je uit om hem in het echt te komen bekijken. Plan daarom snel een bezoek aan onze showroom en maak een afspraak.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

13

Hoogte

78

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Kantoor, Slaapkamer, Woonkamer