Boerderij lampen
Keukenlamp Koper BK-1004
359,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Keukenlamp Koper

Robuuste en stijlvolle keukenlamp koper – Creëer sfeer in je tuin én keuken

Wat een beauty deze stoere keukenlamp koper. Hij doet denken aan een mijnlamp maar het is ook een buitenlamp. Deze robuuste lamp is niet alleen veelzijdig, maar ook bijzonder stijlvol. Waar je hem ook hangt, je ziet aan alles dat het een lamp met karakter is. Deze koperen hanglamp is echt voor de liefhebbers van stoere sfeerverlichting. Net als wij.

Mooi licht met geribbeld glas

De keukenlamp koper is voorzien van geribbeld glas, wat zorgt aangenaam diffuuse licht. Of je nu een gezellige ambiance wilt creëren in je tuin of een nostalgisch sfeerlicht wilt hebben in de keuken, deze lamp kan het allemaal. Als je de mogelijkheid hebt om de lamp op een dimmer aan te sluiten, kun je leuk spelen met het licht , van helder genoeg om de krant te lezen tot een warm en intiem sfeerlicht.

Fijne afmetingen en onderhoudsvriendelijk

Met een hoogte van 20 cm en een diameter van 35 cm heeft deze koperen hanglamp prima afmetingen zonder direct overheersend aanwezig te zijn. Bovendien is hij bijzonder onderhoudsvriendelijk, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. De lamp wordt geleverd met een bronzen plafondhaak en een ketting, waardoor je hem eenvoudig kunt ophangen.

Veelzijdigheid

Of je nu op zoek bent naar verlichting boven een grote tafel in je boerderijkeuken of leefkeuken, of naar de finishing touch voor je buitenhuis met overkapping, de keukenlamp koper past eigenlijk altijd. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor uiteenlopende ruimtes. En eerlijk gezegd maakt het dan niet uit of je alles strak hebt ingericht of dat het een beetje van alles wat is (een rommeltje).

 

Specificaties

Kleur

Koper, Transparant

Diameter

35

Hoogte

20

Stijl

Industrieel, Landelijk

Ruimte

Keuken, Veranda, Woonkamer