Boerderij lampen
Klassieke stoere buitenlamp BD-1009
309,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Klassieke stoere buitenlamp

Sierlijk, landelijk en toch stoer. Dat is de klassieke stoere buitenlamp (IP54) met glas in kelkvorm. Het frame is uitgevoerd in de kleur “burned brown”. Dat is tegen het zwart aan met een vleugje bruin erin. Sommige vinden het meer antraciet. Het is maar hoe de lichtval is. Bijzonder mooi tegen een lichte of zelfs een witte gevel. Door de slanke clips bovenaan de lamp krijg je het idee van een bloem. Deze tijdloze buitenlamp past daarom geweldig bij landelijke huizen en monumentale panden.

De hoogte van de lamp is 65cm en de diepte is 43cm. Een handig formaat, niet te groot en niet te klein. De muurplaat is 12cm breed en 20cm hoog. In de klassieke stoere buitenlamp kun je alle soorten lichtbronnen draaien. Heel mooi is een retro led-lamp. De led is dan als draden in de lamp verwerkt. Vaak in een opvallend fantasie patroon. Zo heb je een gezellig welkom aan de voorkant van je huis of meer sfeer bij je achterdeur of garage. Deze buitenverlichting staat ook fantastisch onder de veranda of in de buitenkeuken.
Deze lamp is ook leverbaar in antiek zilver

Als je je boerderij net hebt gerenoveerd en je rieten dak is weer als nieuw. Kies dan voor deze lamp. Past perfect.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Hoofdkleur

Overige kleuren

Hoogte

65

Kleur

Burned brown

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Tuin, Veranda, Voordeur, Winkel

Stijl

Klassiek, Landelijk