Hallampen
Landelijke buitenlamp messing BD-2003
219,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Landelijke buitenlamp messing

Stoer, strak en een tikkeltje klassiek: de landelijke buitenlamp messing (IP 54). Een tijdloze buitenlamp die er net even anders uitziet door het warmgeel messing, de rechthoekvorm en zacht glanzende achterplaat. De lamp is 28cm hoog, 16,5cm breed en 16,5cm diep. Een handig formaat buitenlamp voor aan de wand: niet al te groot, maar zeker ook niet te klein. De glazen ovalen kap heeft een messing bovenkant die bevestigd is aan de messing achterplaat van de lamp. Hierdoor lijkt deze geelkoperen buitenlamp uit twee delen te bestaan. Hij doet ook een beetje denken aan die ouderwetse koetslampen, alleen is de vorm veel strakker. Het is daarom een buitenlamp die prima past bij landelijke huizen, monumentale panden en gewoon nieuwbouwhuizen die je met deze lamp een beetje romantiek meegeeft.

In de landelijke buitenlamp messing kun je prima een moderne led-lamp draaien. Denk bijvoorbeeld aan een retro led-lamp. Hierin is de led als draden verwerkt. Je hebt steeds meer keuze uit mooie fantasie patronen. Zo geef je deze landelijke, maar strakke buitenlamp een eigen twist. Dankzij de messing achterplaat van de wandlamp heb je warm en gloedvol licht. Dat is pas een gezellig welkom aan de voorkant van je huis of meer sfeer bij je achterdeur of garage. Deze buitenverlichting messing staat ook geweldig in de buitenkeuken of onder de veranda. Of je hangt ‘m in die donkere hoek van je keuken. Een stoere sfeermaker zonder tierelantijnen, mooi door eenvoud, strakke vorm en warme geelkoperen kleur.
Deze lamp is thans ook in het zwart leverbaar.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

 

Specificaties

Diameter

16,5

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

28

Kleur

Messing

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Gang, Hal, Keuken, Showroom, Veranda, Vide, Voordeur, Winkel

Stijl

Klassiek, Landelijk