Boerderij lampen
Landelijke buitenlamp zwart BD-2028
219,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Landelijke buitenlamp zwart

Een tikkeltje klassiek maar toch strak en stoer: de landelijke buitenlamp zwart(IP 54). Een tijdloze buitenlamp die er net even anders uitziet mede door de rechthoekvorm en de matzwarte afwerking. De lamp is 28cm hoog, 16,5cm breed en 16,5cm diep. Een handig formaat buitenlamp voor aan de wand: niet al te groot, maar zeker ook niet te klein. De glazen ovalen kap heeft een zwarte bovenkant die bevestigd is aan de zwarte achterplaat van de lamp. Hierdoor lijkt deze matzwarte (ook wel antiek zwart) buitenlamp uit twee delen te bestaan. Hij doet ook een beetje denken aan die ouderwetse koetslampen, alleen is de vorm veel strakker. Het is daarom een buitenlamp die prima past bij landelijke huizen, monumentale panden en gewoon nieuwbouwhuizen die je met deze lamp een beetje romantiek meegeeft.

In de landelijke buitenlamp zwart kun je prima een moderne led-lamp draaien. Denk bijvoorbeeld aan een retro led-lamp. Hierin is de led als draden verwerkt. Je hebt steeds meer keuze uit mooie fantasie patronen. Zo geef je deze landelijke, maar strakke buitenlamp een eigen twist. Dankzij de zwarte achterplaat van de wandlamp heb je warm en gloedvol licht. Dat is pas een gezellig welkom aan de voorkant van je huis of meer sfeer bij je achterdeur of garage. Deze buitenverlichting messing staat ook geweldig in de buitenkeuken of onder de veranda. Of je hangt ‘m in die donkere hoek van je keuken. Een stoere sfeermaker zonder tierelantijnen, mooi door eenvoud, strakke vorm en warme zwarte kleur.

Let op: Dit is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de fabriekslampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

28

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Keuken, Restaurant, Showroom, Veranda, Voordeur, Winkel

Stijl

Klassiek, Landelijk