Boerderij lampen
Landelijke buitenlamp met glas BD-2012
139,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Landelijke buitenlamp met glas

Heb je graag een puur landelijke woonstijl, kijk dan eens naar de landelijke buitenlamp met glas (IP54). Het frame is elegant gebogen en de kap mondt uit in een stevige glazen bol. Qua uiterlijk lijkt deze buitenlamp op een stallamp, maar door die glazen bol wordt-ie net even anders. En het diepe matzwart maakt ‘m stoer. Het is gewoon een tijdloze lamp die heel mooi past bij landelijke huizen. Of deze nu al jaren staan of pas zijn gebouwd.

De hoogte van de lamp is 21cm en de diepte is 31cm. De plaat waarmee de lamp aan de muur komt, meet 16cm. De lamp heeft een gewone fitting: E27. In de landelijke buitenlamp met glas kun je alle soorten lichtbronnen draaien. Wij vinden een retro ledlamp een goede keuze. De led is dan als draden in de lamp verwerkt. Je kunt daarbij kiezen voor een opvallend fantasie patroon. Zo heb je een gezellig welkom aan de voorkant van je huis of meer sfeer bij je achterdeur of garage. En met zo’n moderne ledlamp ben je ook verzekerd van heel veel branduren (gemiddeld circa 35.000). Deze buitenverlichting staat verder fantastisch onder de veranda of in de buitenkeuken.

Je kunt de landelijke buitenlamp met glas ook bestellen in antiek silver plated of brass (geelkoper) kleur. In deze twee kleurstellingen heeft de lamp een meer klassiek uiterlijk. Ook heel sfeervol, zeker als je een pui hebt van donkere stenen. In matzwart staat-ie helemaal geweldig aan een wit gepleisterde muur.

Specificaties

Hoofdkleur

Zwart

Hoogte

21

Kleur

Antiek zwart

Ruimte

Buiten, Buitenkeuken, Hal, Kantoor, Veranda, Voordeur

Stijl

Landelijk