Boerderij lampen
Landelijke muurspot messing VM-2022
239,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

LANDELIJKE MUURSPOT MESSING

Kijk! De landelijke muurspot messing is tot in de kleinste details uitgewerkt. Dat zie je aan de ronde vorm met ribbels en het grappige ‘hoedje met bolletje’ aan de bovenkant. Daarom ook doet deze wandlamp je denken aan vroegere tijden. Ja, het is echt een spot die nét even anders is. Helemaal geweldig als je houdt van een landelijke woonstijl, maar toch niet al te zoet.

De diameter van de landelijke muurspot messing is 12cm, de diepte 26cm en de hoogte 17cm. Het afdekplaatje voor op de muur meet 10cm. Met deze maten is het niet een ielig spotje. Je kunt ‘m draaien en kantelen en zo een gewenst punt of voorwerp mooi aanlichten. De spot is gemaakt van messing, een koperlegering. Hij heeft daardoor een warme goudgele kleur. De afwerking is bijzonder degelijk. De kwaliteit spat ervan af.

Oh ja deze muurspot is ook te gebruiken voor aan je plafond als plafondlamp of plafondspot.

Waar hang je deze sfeervolle spot?

De landelijke muurspot messing doet het prima in de woonkamer, gang of hal, maar ook in de slaapkamer of keuken. Omdat de koperen wandlamp aan de binnenkant dezelfde warme goudgele kleur heeft als de buitenkant, krijg je een mooi zacht lichtaccent als-ie aan is. Een stijlvol sfeerlampje dat een tikje nostalgisch is. Leuk als warm welkom in de gang of voor extra gezelligheid in dat donkere hoekje van de woonkamer.

Welke lamp past in de muurspot?

In de landelijke muurspot messing moet een GU10 lamp van het type ES111 (deze heeft een grotere diameter dan een standaard GU10 lampje). Draai het lampje erin en je zult zien dat hij perfect in de spot valt. Er steekt niets uit. Zo kijk je niet in de lichtbron. Bovendien kun je de sterkte van het licht regelen (mits aangesloten op een dimmer natuurlijk). Je hebt tegenwoordig led-lampjes die warmwit licht verspreiden en die vaak ook dimbaar zijn. Je kunt ze vergelijken met een sfeerlampje van 35 watt of tot 100 watt als je veel licht nodig hebt .

O, de landelijke muurspot messing kun je ook bestellen in zwart of antiekzilver. In deze kleuren heeft de lamp een meer industriële uitstraling.

Let op: deze lamp wordt geleverd inclusief de dimbare GU10 lamp van het type ES111 (van top kwaliteit)

Specificaties

Diameter

12

Hoofdkleur

Koper

Hoogte

17

Kleur

Messing

Ruimte

Gang, Hal, Kantoor, Keuken, Restaurant, Showroom, Slaapkamer, Vide, Winkel, Woonkamer

Stijl

Klassiek, Landelijk