Hallampen
Staande Lamp Zilver Vloerlamp VM-3001
323,- Levertijd: 2 a 3 werkdagen

Staande Lamp Zilver Vloerlamp

Ingetogen, stijlvolle staande lamp uitgevoerd in antiek zilver. Een lamp die al jaren deel uit maakt van onze collectie. Doet het ook al net zo veel jaren heel goed. Komt met name door het tijdloze design. Voor wie zoekt naar lees- en sfeerverlichting met een doorleefde look.

Hoe hoog en moet je deze lamp poetsen?

De hoogte van de vloerlamp is 145cm, de diameter van de draaibare kap is 17cm. Het antiek zilver zal naar verloop van tijd enigszins gaan werken aan de lucht. Dat geeft ‘m zijn oude geliefde uitstraling. Best wel stoer. Maar af en toe poetsen kan natuurlijk ook.
De staande lamp zilver vloerlamp is een kwaliteitsprodukt welke deel uitmaakt van onze huisselectie.

Waar zet je deze vloerlamp?

Ideaal als leeslamp voor naast de bank maar ook als aanlichting van wand of plafond. Of je interieur nu klassiek, landelijk of modern is, deze lamp past zich moeiteloos aan.

In onze showroom bekijken? Klik hier voor openingstijden.

Let op: Deze zilveren vloerlamp is een lamp van de Stoerelampen.nl Huisselectie

Stoerelampen.nl Huisselectie

Bij Stoerelampen.nl willen we dat je een lamp van uitmuntende kwaliteit krijgt. Zo’n lamp gaat voor langere tijd in je huis hangen, of onder je veranda. Hij moet dus niet snel gaan vervelen en steeds fijn licht geven. Daarom moet een lamp voor de huisselectie van Stoerelampen.nl aan veel criteria voldoen. Om te beginnen: wij kopen onze lampen alleen van gerenommeerde leveranciers. Wij selecteren daarbij op solide materialen, stevige constructies, mooie afwerking en bijzondere modellen. Alle lampen in onze webshop hebben dan ook een stoer karakter. En daar ben jij uiteindelijk naar op zoek!

Bijzonder is dat elk van de staande lampen een uniek nummer heeft. Aan de hand hiervan kunnen we precies zien wie de lamp in elkaar heeft gezet en heeft ingepakt. Mocht er nou toch wat zijn met zo’n lamp, dan kunnen we achterhalen wat er is gebeurd. Uiteraard krijg je altijd een nieuwe lamp, mits je correct met de lamp bent omgegaan.

Check hier alle kenmerken van onze Huisselectie

Specificaties

Kleur

Zilver

Diameter

17

Hoogte

145

Stijl

Industrieel, Klassiek, Landelijk

Ruimte

Kantoor, Slaapkamer, Woonkamer